Τα νέα των μελών μας

Global Media: RAYNAIR

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair, από τις αρχές Δεκεμβρίου άρχισε να εξυπηρετεί τον ένατο Ελληνικό προορισμό με 2 δρομολόγια από την Κεφαλονιά, προς/από Μιλάνο (BERGAMO) και Πίζα.

Η Ryanair ως μία από τις δύο μεγαλύτερες χαμηλού κόστους εταιρείες στον κόσμο, πετά πλέον προς 9 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα όπως Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Κω, Πάτρα-Άραξος, Ρόδος, Θεσσαλονίκη και Βόλο μεταφέροντας στην Ελλάδα τουρίστες απ’ όλη την Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του in-flight περιοδικού της, το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Impact Media LTD – μέλος του Ομίλου Global Network, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση των Ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων προς όλη την Ευρώπη.

Με αναγνωσιμότητες που υπερβαίνουν τα 5.000.000 αναγνώστες μηνιαίως, το in-flight περιοδικό της Ryanair αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια επιτυχημένη διαφήμιση.

Ο Όμιλος των Εταιρειών Global Network (www.global-network.gr) , o μεγαλύτερος ανεξάρτητος Όμιλος παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του Ελληνικού Τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας, δίνει μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης (Σκανδιναβία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία κλπ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο