Τα νέα των μελών μας

Global Media: Δελτίο Τύπου Swiss

 

Η Swiss International Air Lines, μετέφερε παγκοσμίως 7.701.225 επιβάτες το πρώτο εξάμηνο του 2012, μία αύξηση της τάξεως του 4,5% από την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Η εταιρεία εκτέλεσε 75.269 πτήσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου, δηλαδή 0,9% περισσότερο από το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Η πληρότητα των θέσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2012 ανήλθε σε 81,3%, βελτίωση κατά 1,7 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 79,6% της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Με περισσότερους από 1.250.000 αναγνώστες, το in-flight περιοδικό της Swiss αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια επιτυχημένη διαφήμιση.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του in-flight περιοδικού της, το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Impact Media LTD – μέλος του Ομίλου Global Network (www.global-network.gr) του μεγαλύτερου ανεξάρτητου Ομίλου παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα, δίνει μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο