Τα νέα των μελών μας

Global Media: Δελτίο Τύπου CNN

Το CNN επέλεξε το ξενοδοχείο Romanos, στο Costa Navarino, ανάμεσα στα «Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου».

Το «The Romanos, A Luxury Collection Resort», το ένα από τα δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται στο Costa Navarino και κατά πολλούς το καλύτερο, έλαβε μια ακόμα σημαντική διάκριση.

Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN που αποτελεί παγκόσμια πηγή ενημέρωσης τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και επαγγελματικά, συμπεριέλαβε το “The Romanos Resort” στη λίστα με τα «Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις περιβαλλοντικές πρακτικές του Costa Navarino, που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο, μέσα από αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας και διαχείρισης.

Το CNN το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Global Media – μέλος του Ομίλου Global Network (www.global-network.gr) του μεγαλύτερου ανεξάρτητου Ομίλου παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα- δίνει μια αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του Τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο