Τα νέα των μελών μας

Global Media: Alitalia

 

Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που παραδοσιακά στηρίζουν το Ελληνικό τουριστικό προϊόν. Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2011, κατετάγη χώρα αφίξεων στην Ελλάδα με 872.499 αφίξεις.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ιταλίας, η αεροπορική εταιρεία Alitalia, την οποία προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των Ιταλών τουριστών, θα πραγματοποιήσει στο τεύχος Απριλίου του in-flight περιοδικού της Ulisse, ένα ειδικό αφιέρωμα 6-8 σελίδων στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αναφορά και στη Χαλκιδική.  Το συγκεκριμένο αφιέρωμα θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια στοχευμένη διαφήμιση στην Ιταλική αγορά.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του in-flight περιοδικού της, το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Impact Media LTD – μέλος του Ομίλου Global Network (www.global-network.gr), του μεγαλύτερου ανεξάρτητου Ομίλου παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα, ο οποίος έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του Ελληνικού Τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας, δίνει μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο