Τα νέα των μελών μας

Global Media: Αir France Πελοπόννησος

undefined

 

Το μηνιαίο in-flight περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Air France δημοσίευσε στο τεύχος του Απριλίου ένα 14σέλιδο αφιέρωμα στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα για την όμορφη παραλιακή πόλη της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής, η οποία εκτός από την απέραντη παραλία της, την πλούσια ιστορία και τα αμέτρητα αξιοθέατα, αξίζει να καυχιέται και για την παραγωγή του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και της ελιάς.

Γραμμένο σε δύο γλώσσες (Γαλλικά και Αγγλικά) και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το άρθρο περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας του ελαιόλαδου, προσκαλώντας τον αναγνώστη να επισκεφτεί την πόλη, να θαυμάσει τα παραδοσιακά χωριά της Μεσσηνίας και να γευτεί την τοπική κουζίνα με τις νόστιμες παραδοσιακές συνταγές.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα επικοινωνήστε με την Global Media, αποκλειστική αντιπρόσωπο των Αir France Media στην Ελλάδα.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο