Τα νέα των μελών μας

Global Media Α.Ε: Νέο Μέλος του ΣΕΤΕ

Η Global Media Α.Ε. (www.global-media.gr) είναι εταιρεία εκπροσώπευσης και εκμετάλλευσης Ξένων Μέσων Ενημέρωσης.

Είναι μέλος του Ομίλου Global Network (www.global-network.gr) που είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος Όμιλος παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Νοτιο Ανατολική Ευρώπη με ισχυρές διεθνείς συμμαχίες και αποκλειστικές συνεργασίες εκπροσώπησης των μεγαλύτερων και εγκυρότερων διεθνών Ομίλων ΜΜΕ.

Μερικά από τα πλέον αναγνωρίσιμα και έγκυρα διεθνή Μέσα, καθώς και Όμιλοι Μέσων όπως το CNN, η Wall Street Journal, η Viacom, η Comcast, η Metro International, η Lagardere και σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, έχουν εμπιστευτεί την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην εταιρεία μας.

Διαθέτοντας ένα εξαιρετικά ισχυρό χαρτοφυλάκιο 700 και πλέον διεθνών μέσων με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα εργαλείων προβολής που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά και έντυπα, indoor, outdoor  και inflight μέσα επικοινωνίας, η εταιρεία μας αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη στοχευόμενη προβολή και παρουσία των προϊόντων και των υπηρεσιών  στις διεθνείς αγορές.

Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στην παροχή πελατοκεντρικών, ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών  προβολής στο εξωτερικό, ανάλογα  με τις εξειδικευμένες ανάγκες και δυνατότητες κάθε διαφημιζόμενου σε προσιτές τιμές.

Κάθε πελάτης μικρός ή μεγάλος είναι για μας ξεχωριστός. Η επίτευξη των στόχων του και η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του αποτελούν για μας βασικές και καθημερινές προτεραιότητες. Αυτή άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.        

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο