Τα νέα των μελών μας

Global Media A.E: Η WSJ στο πλευρό της Ελλάδας

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες οικονομικές εφημερίδες παγκοσμίως, η Wall Street Journal η οποία εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Global Media μέλος του Ομίλου Global Network, www.global-network.gr, στηρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζει να δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα στις 28 Σεπτεμβρίου 2011, για την προοπτική της Ελληνικής οικονομίας καθώς και για την επανατοποθέτηση του ονόματος της στις διεθνείς αγορές.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα θα δοθεί έμφαση σε τομείς της Ελληνικής οικονομίας οι οποίοι έχουν τη δυναμική να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. 

Η πρωτοβουλία αυτή θα επιχειρήσει να αναδείξει τη δυναμική πλευρά της ελληνικής οικονομίας και των εταιρειών που τη στηρίζουν όπως επίσης και τις προοπτικές τις οποίες αυτή έχει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο