Τα νέα των μελών μας

Global Media A.E: British Airways Νέα Δρομολόγια

undefined

 

Η αεροπορική British Airways συνεχίζει να επενδύει σε νέες υπηρεσίες και δρομολόγια, δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά, καθώς για το καλοκαίρι του 2015 προσθέτει στη λίστα των προορισμών της 4 νέες απευθείας συνδέσεις με την Ελλάδα.

Με αφορμή τους 4 νέους προορισμούς που θα ξεκινήσουν από τις 26 Απριλίου 2015, το μηνιαίο in-flight περιοδικό ‘High Life’ δημοσίευσε στο τεύχος Μαρτίου ένα μίνι αφιέρωμα σε αυτούς με σκοπό την προώθησή τους.

Η Global Media ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των British Airways Μedia στην Ελλάδα, εξασφάλισε την ευκαιρία προβολής στο περιοδικό ‘High Life’ με μια ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για ολοσέλιδη έγχρωμη καταχώρηση στο τεύχος Μάιου 2015 για τους Έλληνες πελάτες της.

Για να διαβάσετε το αφιέρωμα ακολουθείστε το link http://www.global-media.gr/index.php?id=888&title=High%20Life%20-%20Sunshine%20Destinations

 

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο