Τα νέα των μελών μας

Global Media A.E: Ανάφη στο Highlife της British Airways

undefined

 

Το μηνιαίο in-flight περιοδικό ‘HighLife’ της British Airways δημοσίευσε στο τεύχος Απριλίου ένα αφιέρωμα 5 σελίδων στην Ανάφη καθώς και σε 5 ακόμα ελληνικά νησιά (Φολέγανδρος-Ικαρία-Σύρος-Νίσυρος-Καστελόριζο) τα οποία προσφέρουν στον ταξιδιώτη μία γνήσια εναλλακτική μορφή τουρισμού, ενώ βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα πλέον γνωστά κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου.

Το άρθρο ωθεί τον αναγνώστη να επισκεφτεί το κυκλαδίτικο νησί και να απολαύσει γαλήνιες διακοπές, σε ένα πεντακάθαρο φυσικό περιβάλλον και έναν απλό τρόπο ζωής κοντά στους φιλόξενους κατοίκους του, μακριά από την πολυτέλεια, την κοσμοπολίτικη αύρα και τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης. Η Ανάφη αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους τους ‘hipster’ ανά τον κόσμο.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα επικοινωνήστε με την Global Media, αποκλειστική αντιπρόσωπο των British Airways Media στην Ελλάδα.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο