Τα νέα των μελών μας

Global Media A.E: Αφιέρωμα στην Μακεδονία από την Aeroflot

undefined

 

To περιοδικό “Aeroflot” της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ρωσία, δημοσίευσε στο τεύχος του Απριλίου ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα για τα αξιοθέατα και την ιστορία της Μακεδονίας.

Το άρθρο ωθεί τον αναγνώστη να επισκεφτεί και να γνωρίσει την γραφική Καστοριά με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της λίμνης, την ιστορική πόλη της Καβάλας με το επιβλητικό κάστρο και λιμάνι, τις Πρέσπες όπου κυριαρχεί ο φυσικός πλούτος και η απόλυτη γαλήνη καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας με τα ανάκτορα και τους βασιλικούς τάφους.

Γίνεται ιδιαίτερα αναφορά στον Όλυμπο που αποτελεί πόλο έλξης για όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη μυστηριώδη γοητεία του βουνού και να επισκεφτούν τα φιλόξενα χωριά της περιοχής.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το αφιέρωμα επικοινωνήστε με την Global Media, αποκλειστική αντιπρόσωπο των Aeroflot Media στην Ελλάδα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο