Τα νέα των μελών μας

Global Blue Hellas SA: Το TAX FREE SHOPPING αλλάζει κατά πολύ…

Το Tax Free Shopping αλλάζει κατά πολύ. Από την 1η Φεβρουαρίου 2010, η εταιρεία Global Refund, ο μεγαλύτερος παγκοσμίως πάροχος της υπηρεσίας Tax Free Shopping, έχει αλλάξει την ονομασία της σε Global Blue. Αυτό συμβαίνει ώστε να οικοδομήθεί ένα νέο brand που να μπορεί να υποστηρίξει την ευρύτερη ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων που η εταιρία προσφέρει σήμερα σε εμπόρους και ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Η Global Blue σας διαβεβαιώνει, ότι θα διατηρήσει τα ίδια πρότυπα ασφαλείας, τους κανόνες και κανονισμούς με τη Global Refund. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να αξιώσουν τη φοροαπαλλαγή τους με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

Ηδη έχει τεθεί σε εφαρμογή μια εκτενή στρατηγική, και διασφαλίζεται ότι όλοι οι ταξιδιώτες, οι έμποροι και οι συνεργάτες της Global Blue είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την αλλαγή και ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που η εταιρία θα προσφέρει. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.global-blue.com για να ανακαλύψετε περισσότερα ή επικοινωνήστε με την Global Blue για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή του brand name αλλά και με τις υπηρεσίες που μπορει να προσφέρει η εταιρία σε Τουρίστες, Εμπόρους, οργανισμούς, τουριστικές επιχειρήσεις κα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.