Τα νέα των μελών μας

Global Aviation: Ανανέωση εταιρικής ταυτότητας – Global Aviation

undefined

 

Η Global Aviation SA με παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης πιλότων από το 1997 συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις συνθήκες της εποχής, διατηρώντας τις αξίες της. 

Στα πλαίσια αυτά και με μία διαδρομή 23 χρόνων, κρίναμε απαραίτητο να ανανεώσουμε την οπτική μας ταυτότητα ξεκινώντας με τον επανασχεδιασμό του λογοτύπου και των εταιρικών μας εφαρμογών σε συνεργασία με το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο «We Design». 

Η εταιρία We Design απαρτίζεται από μια γραφίστρια (Θεανώ Πετρίδου), έναν αρχιτέκτονα (Φίλιππο Φωτιάδη) και έναν σχεδιαστή προϊόντων (Στέργιο Φωτιάδη), μιας ομάδας που προσφέρει την καταλληλότερη λύση σχεδιασμού και την εξισορρόπηση μεταξύ ιδεών και λειτουργικότητας. 

Αποδομώντας το υπάρχον λογότυπο, διατηρήσαμε τα στοιχεία που κρίναμε αναγκαία ως βάση της Global Aviation με την μέχρι τώρα εικόνα που έχει το κοινό μας.  

Πάνω σε αυτούς τους σχεδιαστικούς άξονες ξεκινήσαμε βελτιώνοντας την τυπογραφία και τις ισορροπίες μεταξύ των γραμμάτων διατηρώντας την υπάρχουσα χρωματική παλέτα η οποία βασίζεται σε μία ρετρό έκδοση των πασίγνωστων αεροπλάνων της εταιρίας Piper τα οποία χρησιμοποιούμε για την πτητική εκπαίδευση των μαθητών μας. 

απόδοση του icon του λογοτύπου, όπου αντιστοιχεί στο γράμμα Ο της λέξης GLOBAL έγινε με έναν πιο αφαιρετικό τρόπο (αεροπλάνο & κίνηση) αντιπροσωπεύοντας την ανοδική επαγγελματική πορεία των αποφοίτων μας καθώς και την εξέλιξη των μαθητών μας μέσω της εκπαίδευσης. 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους καθώς είστε πηγή έμπνευσης και πραγματικό κίνητρο για εμάς ώστε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο και να ανταποκρινόμαστε στις ολοκληρωμένες προσδοκίες σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο