Τα νέα των μελών μας

GIATA: Η GIATA και η TÜV SÜD λανσάρουν μια παγκόσμια, ψηφιακή ετικέτα υγιεινής για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία

undefined

undefinedundefined                undefined

 

Η πανδημία του κορονοϊού έπληξε σκληρά την τουριστική βιομηχανία και σχεδόν την ισοπέδωσε. Ξενοδοχεία, πελάτες και ταξιδιωτικοί πράκτορες σε όλο τον κόσμο αναζητούν πλέον αξιόπιστα, ανεξάρτητα κριτήρια υγιεινής για να προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας κατά την κράτηση. Ο πάροχος υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης TÜV SÜD, η Flowtify, ο γερμανικός ηγέτης της αγοράς για τη διαχείριση ψηφιακής υγιεινής και η εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιών GIATA δημοσιεύουν τώρα μια σχετική εφαρμογή ελέγχου, μέσω της οποίας οι ξενοδόχοι μπορούν να αποκτήσουν την ετικέτα «#staysafe® – Hygiene Self-Assessment».

undefined

Οι τρεις συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν συντάξει συστηματικά σχετικά κριτήρια υγιεινής του ξενοδοχείου και προσφέρουν τη νέα ετικέτα μέσω μιας πολύγλωσσης εφαρμογής ελέγχου με μια λίστα ελέγχου ειδικά προσαρμοσμένη στο ξενοδοχείο. Οι ξενοδόχοι που φροντίζουν για τις πληροφορίες του ξενοδοχείου τους στο «GIATA Drive» ενημερώνονται αυτόματα από την εφαρμογή των σχετικών με την υγιεινή χαρακτηριστικών και υπηρεσιών του ξενοδοχείου τους, όπως η πισίνα ή το εστιατόριο 2. Στη συνέχεια, μπορούν να πραγματοποιήσουν μια άνετη και αυτονόητη αυτοαξιολόγηση χρησιμοποιώντας την ψηφιακή λίστα ελέγχου, η οποία πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα. Όσοι πληρούν τα κριτήρια μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν την ετικέτα για 30 ημέρες. Η GIATA προωθεί άμεσα την πιστοποίηση ”stay safe“ στους ταξιδιωτικούς πράκτορες (όπως CHECK24, Easyjet Holidays, Expedia DE, FTI, Holidaycheck, Kayak, Lastminute, Schauinsland Reisen, Tripadvisor, TUI), καθώς και μηχανές αναζήτησης, GDS (Amadeus, Sabre, Travelport) αλλά και σε 21.500 ταξιδιωτικά γραφεία σε 71 χώρες ανά τον κόσμο μέσω των μεταφρασμένων κειμένων.

undefined

Ως συνεχής και τυποποιημένος έλεγχος με ένα σαφές σύστημα αξιολόγησης, η ετικέτα #staysafe® με διεθνή κριτήρια υγιεινής ξενοδοχείων ως ουδέτερο σημείο αναφοράς της βι//ομηχανίας διασφαλίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ των επιχειρηματικών και ιδιωτικών πελατών καθώς και στις πωλήσεις. Η Jana Friedel, Business Development Hotel Products στη GIATA, είναι πεπεισμένη: «Εάν ο πελάτης που κάνει κράτηση βλέπει ότι η υγιεινή αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα σε αυτό το ξενοδοχείο, επιλέγει αυτό και όχι κάποιο άλλο ξενοδοχείο. Ο ξενοδόχος που πραγματοποιεί τακτικά αυτούς τους ελέγχους και τους επικοινωνεί εξωτερικά έχει ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.»

undefined

Εκτός από το #staysafe®, η GIATA δημοσιεύει επίσης ετικέτες από άλλους παρόχους και νέα πολύγλωσσα δεδομένα που αφορούν στην υγιεινή, όπως το ανέπαφο check-in/out ή πληροφορίες σχετικά με περιορισμένες προσφορές στον μπουφέ.

undefined

Σχετικά με την staysafe: https://www.giata.com/en/staysafe-el/

Σχετικά με την TÜV SÜD:

Η ιδρυθείσα το 1866 ως ένωση επιθεώρησης ατμολέβητων TÜV SÜD αποτελεί πλέον παγκόσμια εταιρεία. Περισσότεροι από 24.000 εργαζόμενοι σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε περίπου 50 χώρες διασφαλίζουν τη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας, των συστημάτων και της τεχνογνωσίας. Συμβάλλουν σημαντικά στην πραγματοποίηση τεχνικών καινοτομιών όπως το Industry 4.0, και στο να καταστήσουν την αυτόνομη οδήγηση ή τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ασφαλείς και αξιόπιστες.

undefined

https://www.tuvsud.com/en

Επικοινωνία για τα μέσα ενημέρωσης

Dirk Moser-Delarami

Τηλέφωνο: +49 89 5791 1592

E-mail: dirk.moser-delarami@tuev-sued.de 

Σχετικά με την Flowtify

Η Flowtify είναι ένας διεθνής πάροχος λύσεων λογισμικού και εφαρμογών ειδικά στον τομέα της διαχείρισης ποιότητας και υγιεινής για φιλοξενία, εστίαση και λιανική.

https://flowtify.de/home/

Επικοινωνία για τα μέσα ενημέρωσης

Daniel Vollmer

Τηλέφωνο: +49 170 732 762 0

E-mail: daniel@flowtify.de

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο