Τα νέα των μελών μας

Gastronomy Essentials: Συνεργασία Gastronomy Essentials και ομίλου ξενοδοχείων BlueGr

undefined

 

Με αφορμή και στα πλαίσια της συνεργασίας, της Gastronomy Essentials με τον όμιλο ξενοδοχείων BlueGR, πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο, ένα τετραήμερο, hands on,  εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με θέμα «New Trends on Hot & Cold Buffet», στις εγκαταστάσεις  του ξενοδοχείου Candia Park Village, του ομίλου BlueGR, στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης.

 undefined  undefined

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ως σκοπό είχε, να εκπαιδεύσει το προσωπικό κουζίνας του ομίλου, οργανώθηκε από την Gastronomy Essentials. Ο Γάλλος chef Xavier Bouriot, ο οποίος ήταν ο εισηγητής της εκπαίδευσης, ήρθε στην Κρήτη, από το Παρίσι και κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διδαχτούν και να δημιουργήσουν μαζί του, πολλές νέες συνταγές, βασισμένες στις νέες τεχνικές για κρύο και ζεστό μπουφέ ξενοδοχείων.  Επίσης, στην εκπαίδευση συμμετείχε, ως εισηγητής και ο καταξιωμένος Έλληνας Chef Consultant του ομίλου, Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος με τις πολυδιάστατες και πολυποίκιλες γνώσεις του, πάνω στην ελληνική κουζίνα και στα ελληνικά προϊόντα, έβαλε με τη σειρά του, την «ελληνική γευστική πινελιά», κατά τη διάρκεια του τετραημέρου.

undefined   undefined

Το τετραήμερο ολοκληρώθηκε με το στήσιμο ενός, πραγματικά εντυπωσιακού, μπουφέ, παρουσιάζοντας όλες τις δημιουργίες των προηγούμενων ημερών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να δουν σε πραγματικό χρόνο, την εκτέλεση και το αποτέλεσμα της εκπαίδευσής τους. 

    undefined 

  undefined

Εσωτερική εκπαίδευση προσωπικού κουζίνας του ομίλου ξενοδοχείων BlueGR

16 – 19 Φεβρουαρίου 2019

Candia ParkVillage, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

Διοργάνωση: Gastronomy Essentials    

 undefined

undefined

    

undefinedundefined

undefined

 undefined

undefined

   undefined

undefined 

 undefined

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο