Τα νέα των μελών μας

Gastronomy Essentials: Grand Livre de la Naturalité – Alain Ducasse – Νέα Έκδοση από την Gastronomy Essentials

 

undefined

 

Grand Livre de la Naturalité – ALAIN DUCASSE – Ελληνική έκδοση

ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRESALE έως 31 Αυγούστου

Μία νέα έκδοση από τον μεγάλο Γάλλο Chef Alain Ducasse, έκανε την εμφάνισή της στα Γαλλικά, στα τέλη του 2020, η οποία αμέσως τιμήθηκε με το βραβείο Champagne Collet, καθώς αυτή δεν πρόκειται απλά για άλλη μία έκδοση. 

Μέσα από το «Grand livre de la Naturalité», ο Alain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη γαλλική γαστρονομία! 

undefined

Πρόκειται για έναν οδηγό στη «νέα εποχή της γαστρονομίας», όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με αξίες όπως, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η φιλοσοφία κατά της σπατάλης των τροφών, αφού αξιοποιούνται εξολοκλήρου όλα τα υλικά. 

«Σήμερα, το να τρέφεσαι με πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο, είναι μία προσδοκία και μία αναγκαιότητα, και είναι καιρός να μεταφερθεί στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Είμαι, όσο ποτέ άλλοτε, πεπεισμένος από αυτή την προσέγγιση: μία υγιεινή μαγειρική, συνδεδεμένη με τη φύση, χωρίς ζάχαρη, λιπαρά και με αυξημένη ανησυχία για τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Το μέλλον του επαγγέλματός μας παίζεται εδώ». 

Alain Ducasse 

undefined

ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRESALE έως 31 Αυγούστου 

Κατά την περίοδο του Presale, θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τη νέα έκδοση «Grand Livre de la Naturalité» στην προνομιακή τιμή των 88€ + έξοδα αποστολής (7€ για Ελλάδα και 12€ για Κύπρο), με την προϋπόθεση πως η εξόφληση θα γίνει πριν την κυκλοφορία του βιβλίου (μέχρι 31 Αυγούστου 2021). 

undefined

Κάνναβη από την Bretagne, μορχέλες από την Haute-Savoie, φύλλο, μπουμπούκι, άνθη αμυγδαλιάς

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 

Σελίδες: 480

Σχήμα: 24εκ πλάτος x 31εκ ύψος x 5 εκ πάχος

undefined

Αβοκάντο στη σχάρα, άρτυμα φιστικιού, γλυκιά πιπεριά, γαρίδα gamberoni του Σαν Ρέμο

Συγγραφείς:

Cuisinalité: Chef Romain Meder

Desseralité: Pastry Chef Jessica Préalpato

Γλώσσα: Ελληνικά

Μετάφραση για την ελληνική γλώσσα: Chef Μιχάλης Ντουνέτας

undefined

Κανθαρέλλες με έλατο και σκόρδο, φασόλια, χταπόδι αλιευμένο στα βράχια του Sanary-sur-Mer

Τιμή την περίοδο Presale: 88€

Τιμή μετά την περίοδο presale: 120€

Έξοδα αποστολής για Ελλάδα: 7€

Έξοδα αποστολής για Κύπρο: 12€

undefined

Κολοκυθάκι στα κάρβουνα, πράσινο σύκο

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το περιεχόμενο της έκδοσης ή παραγγελίες PRESALE βρείτε στο παρακάτω link: 

http://cucina.gr/books.php?id=20210527519&lan=1 

Αποκλειστικότητα για την ελληνική γλώσσα σε όλο τον κόσμο:

Εκδόσεις: Gastronomy Essentials

undefined

Λεμόνι από τη Νίκαια, κόμπου με εστραγκόν

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο