Grand Livre de la Naturalité – ALAIN DUCASSE – Ελληνική έκδοση
ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRESALE έως 31 Αυγούστου
Μία νέα έκδοση από τον μεγάλο Γάλλο Chef Alain Ducasse, έκανε την εμφάνισή της στα Γαλλικά, στα τέλη του 2020, η οποία αμέσως τιμήθηκε με το βραβείο Champagne Collet, καθώς αυτή δεν πρόκειται απλά για άλλη μία έκδοση.
Μέσα από το «Grand livre de la Naturalité», ο Alain Ducasse, επαναπροσδιορίζει τη γαλλική γαστρονομία!
Πρόκειται για έναν οδηγό στη «νέα εποχή της γαστρονομίας», όπου η κεντρική φιλοσοφία κάθε συνταγής θεμελιώνεται με αξίες όπως, ο σεβασμός στο περιβάλλον και η φιλοσοφία κατά της σπατάλης των τροφών, αφού αξιοποιούνται εξολοκλήρου όλα τα υλικά.
«Σήμερα, το να τρέφεσαι με πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο, είναι μία προσδοκία και μία αναγκαιότητα, και είναι καιρός να μεταφερθεί στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Είμαι, όσο ποτέ άλλοτε, πεπεισμένος από αυτή την προσέγγιση: μία υγιεινή μαγειρική, συνδεδεμένη με τη φύση, χωρίς ζάχαρη, λιπαρά και με αυξημένη ανησυχία για τους φυσικούς πόρους του πλανήτη. Το μέλλον του επαγγέλματός μας παίζεται εδώ».
Alain Ducasse
ΠΕΡΙΟΔΟΣ PRESALE έως 31 Αυγούστου
Κατά την περίοδο του Presale, θα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τη νέα έκδοση «Grand Livre de la Naturalité» στην προνομιακή τιμή των 88€ + έξοδα αποστολής (7€ για Ελλάδα και 12€ για Κύπρο), με την προϋπόθεση πως η εξόφληση θα γίνει πριν την κυκλοφορία του βιβλίου (μέχρι 31 Αυγούστου 2021).
Κάνναβη από την Bretagne, μορχέλες από την Haute-Savoie, φύλλο, μπουμπούκι, άνθη αμυγδαλιάς
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Σελίδες: 480
Σχήμα: 24εκ πλάτος x 31εκ ύψος x 5 εκ πάχος
Αβοκάντο στη σχάρα, άρτυμα φιστικιού, γλυκιά πιπεριά, γαρίδα gamberoni του Σαν Ρέμο
Συγγραφείς:
Cuisinalité: Chef Romain Meder
Desseralité: Pastry Chef Jessica Préalpato
Γλώσσα: Ελληνικά
Μετάφραση για την ελληνική γλώσσα: Chef Μιχάλης Ντουνέτας
Κανθαρέλλες με έλατο και σκόρδο, φασόλια, χταπόδι αλιευμένο στα βράχια του Sanary-sur-Mer
Τιμή την περίοδο Presale: 88€
Τιμή μετά την περίοδο presale: 120€
Έξοδα αποστολής για Ελλάδα: 7€
Έξοδα αποστολής για Κύπρο: 12€
Κολοκυθάκι στα κάρβουνα, πράσινο σύκο
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το περιεχόμενο της έκδοσης ή παραγγελίες PRESALE βρείτε στο παρακάτω link:
http://cucina.gr/books.php?id=20210527519&lan=1
Αποκλειστικότητα για την ελληνική γλώσσα σε όλο τον κόσμο:
Εκδόσεις: Gastronomy Essentials
Λεμόνι από τη Νίκαια, κόμπου με εστραγκόν