Τα νέα των μελών μας

Gastronomy Essentials: Executive Seminars 2025-2026 by INSETE


Ο Α’ Κύκλος γαστρονομικών εκπαιδεύσεων ξεκίνησε – και ήδη οι συμμετοχές τρέχουν!

Με κορυφαίους Έλληνες & διεθνείς Chefs, Pastry και Bakery Chefs, τα Executive Seminars φέρνουν στην πράξη τις πιο σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας.

🔹 Webinars με στοχευμένη θεματολογία
🔹 Hands-on trainings με πρακτική εξάσκηση
🔹 Demonstrations με γευστικές δοκιμές


Όλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο: από ξενοδοχεία και εστιατόρια, μέχρι catering, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία και all-day dining.

📌 Ο Α’ Κύκλος καλύπτει τις εκπαιδεύσεις έως τον Ιανουάριο 2026.
📌 Τον Δεκέμβριο ανοίγει ο Β’ Κύκλος για το διάστημα Φεβρουάριος–Απρίλιος 2026.



Μπες κι εσύ σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης και γεύσης.

Διάλεξε τη θεματολογία που σου ταιριάζει και κλείσε τώρα θέση.
ℹ Το ΙΝΣΕΤΕ καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.

Δείτε τα προγράμματα και κλείστε τη θέση σας σε μία από τις παρακάτω θεματολογίες εδώ:
Link όλων των εκπαιδεύσεων : https://insete.gr/topics/?_sft_topics=culinary-arts


________________________________________
COCINA MEXICANA 360°

Online, 4 & 5 Νοεμβρίου 2025
Chef: Ιωσήφ Συκιανάκης
Τύπος: Webinar

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/COCINAMEXICANA360protesylestechnikes20252026
________________________________________
ART OF MIGNARDISES IN HOSPITALITY

Θεσσαλονίκη, 11 & 12 Νοεμβρίου 2025
Pastry Chef: Δημήτρης Χρονόπουλος
Τύπος: Hands on Practice

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ARTOFMIGNARDISESINHOSPITALITYileptomer20252026handson
________________________________________
FROM FIN TO GILL

Αθήνα, 18 & 19 Νοεμβρίου 2025
Chef: Νίκος Ρούσσος
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/FROMFINTOGILaxiopoiontasoloklirotopsari20252026demo
________________________________________
ONE BREAD PROJECT

Online, 25 & 26 Νοεμβρίου 2025
Bakery Chef: Χάρης Παπαλίτσας
Τύπος: Webinar

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ONEBREADPROJECTaxiopoiisichrononporong20252026online
________________________________________
GREEN GASTRONOMY

Αθήνα, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2025
Chef: Παναγιώτης Γιακαλής
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/GREENGASTRONOMYichortofagikikouzinaosdimio20252026demo
________________________________________
THE ART OF PESCETARIAN COOKING: FISH DRY AGING

Online, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2025
Chef: Μιχάλης Μάρθας
Τύπος: Webinar

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/THEARTOFPESCETARIANCOOKING-FISHDRYAGIN20252026online
________________________________________
CLASSICS WITH A TWIST

Online, 11 & 12 Δεκεμβρίου 2025
Pastry Chef: Jordi Puigvert
Τύπος: Webinar

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/CLASSICSWITHATWISTineamatiastadiachron20252026online
________________________________________
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

Αθήνα, 8 & 9 Ιανουαρίου 2026
Δημήτρης Κονταράτος, Τεχνολόγος Τροφίμων & R&D Chef
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/VIOLOGIKIORIMANSIKREATONALIEYMATON20252026demo
________________________________________
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ – ΚΟΥΖΙΝΑ A LA GRECQUE

Ιωάννινα, 13 & 14 Ιανουαρίου 2026
Chef: Σωτήρης Ευαγγέλου
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ISYGCHRONIKATSAROLAKOYZINAALAGREQUEmage20252026demo
________________________________________
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ρόδος, 20 & 21 Ιανουαρίου 2026
Chef: Δημήτρης Παμπόρης
Τύπος: Hands on Practice

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/SYGCHRONIELLINIKIKOYZINAgastronomikiparad20252026handson
________________________________________
BEYOND NIGIRI

Θεσσαλονίκη, 27 & 28 Ιανουαρίου 2026
Chef: Θάνος Στασινός
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή

Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/BEYONDNIGIRIairetikestechnikes-tolmirespro20252026demo

Διοργάνωση : Insete
Συνδιοργάνωση : Gastronomy Essentials

#INSETE #insetetraining #ExecutiveSeminars #TourismEducation #TourismSkills.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.