Ο Α’ Κύκλος γαστρονομικών εκπαιδεύσεων ξεκίνησε – και ήδη οι συμμετοχές τρέχουν!
Με κορυφαίους Έλληνες & διεθνείς Chefs, Pastry και Bakery Chefs, τα Executive Seminars φέρνουν στην πράξη τις πιο σύγχρονες τάσεις της γαστρονομίας.
🔹 Webinars με στοχευμένη θεματολογία
🔹 Hands-on trainings με πρακτική εξάσκηση
🔹 Demonstrations με γευστικές δοκιμές
Όλα σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο: από ξενοδοχεία και εστιατόρια, μέχρι catering, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία και all-day dining.
📌 Ο Α’ Κύκλος καλύπτει τις εκπαιδεύσεις έως τον Ιανουάριο 2026.
📌 Τον Δεκέμβριο ανοίγει ο Β’ Κύκλος για το διάστημα Φεβρουάριος–Απρίλιος 2026.
Μπες κι εσύ σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης και γεύσης.
Διάλεξε τη θεματολογία που σου ταιριάζει και κλείσε τώρα θέση.
ℹ Το ΙΝΣΕΤΕ καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Δείτε τα προγράμματα και κλείστε τη θέση σας σε μία από τις παρακάτω θεματολογίες εδώ:
Link όλων των εκπαιδεύσεων : https://insete.gr/topics/?_sft_topics=culinary-arts
________________________________________
COCINA MEXICANA 360°
Online, 4 & 5 Νοεμβρίου 2025
Chef: Ιωσήφ Συκιανάκης
Τύπος: Webinar
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/COCINAMEXICANA360protesylestechnikes20252026
________________________________________
ART OF MIGNARDISES IN HOSPITALITY
Θεσσαλονίκη, 11 & 12 Νοεμβρίου 2025
Pastry Chef: Δημήτρης Χρονόπουλος
Τύπος: Hands on Practice
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ARTOFMIGNARDISESINHOSPITALITYileptomer20252026handson
________________________________________
FROM FIN TO GILL
Αθήνα, 18 & 19 Νοεμβρίου 2025
Chef: Νίκος Ρούσσος
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/FROMFINTOGILaxiopoiontasoloklirotopsari20252026demo
________________________________________
ONE BREAD PROJECT
Online, 25 & 26 Νοεμβρίου 2025
Bakery Chef: Χάρης Παπαλίτσας
Τύπος: Webinar
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ONEBREADPROJECTaxiopoiisichrononporong20252026online
________________________________________
GREEN GASTRONOMY
Αθήνα, 2 & 3 Δεκεμβρίου 2025
Chef: Παναγιώτης Γιακαλής
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/GREENGASTRONOMYichortofagikikouzinaosdimio20252026demo
________________________________________
THE ART OF PESCETARIAN COOKING: FISH DRY AGING
Online, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2025
Chef: Μιχάλης Μάρθας
Τύπος: Webinar
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/THEARTOFPESCETARIANCOOKING-FISHDRYAGIN20252026online
________________________________________
CLASSICS WITH A TWIST
Online, 11 & 12 Δεκεμβρίου 2025
Pastry Chef: Jordi Puigvert
Τύπος: Webinar
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/CLASSICSWITHATWISTineamatiastadiachron20252026online
________________________________________
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ & ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
Αθήνα, 8 & 9 Ιανουαρίου 2026
Δημήτρης Κονταράτος, Τεχνολόγος Τροφίμων & R&D Chef
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/VIOLOGIKIORIMANSIKREATONALIEYMATON20252026demo
________________________________________
Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ – ΚΟΥΖΙΝΑ A LA GRECQUE
Ιωάννινα, 13 & 14 Ιανουαρίου 2026
Chef: Σωτήρης Ευαγγέλου
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/ISYGCHRONIKATSAROLAKOYZINAALAGREQUEmage20252026demo
________________________________________
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Ρόδος, 20 & 21 Ιανουαρίου 2026
Chef: Δημήτρης Παμπόρης
Τύπος: Hands on Practice
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/SYGCHRONIELLINIKIKOYZINAgastronomikiparad20252026handson
________________________________________
BEYOND NIGIRI
Θεσσαλονίκη, 27 & 28 Ιανουαρίου 2026
Chef: Θάνος Στασινός
Τύπος: Demonstration με γευστική δοκιμή
Link Συμμετοχής:
https://www.eventora.com/el/Events/BEYONDNIGIRIairetikestechnikes-tolmirespro20252026demo
Διοργάνωση : Insete
Συνδιοργάνωση : Gastronomy Essentials
#INSETE #insetetraining #ExecutiveSeminars #TourismEducation #TourismSkills.