Τα νέα των μελών μας

Gastronomy Essentials: ARTOS – Η Τέχνη της Αρτοποιίας – Νέα έκδοση από την Gastronomy Essentials

 

undefined

 

Μία νέα έκδοση, που δημιουργήθηκε για επαγγελματίες, αλλά και για τολμηρούς ερασιτέχνες, γεμάτη γλυκά και αλμυρά πρωινά αρτοπαρασκευάσματα, γιορτινές προτάσεις και ιδέες, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα ψωμιά, με αναλυτικές συνταγές, που παρουσιάζονται βήμα προς βήμα και μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του βιβλίου… 

Ψωμί Μπύρας με μαύρη βύνη και κριθάρι, Μοναστηριακό, Προζυμένιο dinkel με βρώμη ή Χωριάτικο ωριμασμένο με μέλι. Παραδοσιακά Panettone, Βιενέζικη Μπαγκέτα, Πεϊνιρλί, Bretzel, Τσουρέκια, New York style Bagels. Βrioche απλά ή με κρέμα κάστανο, μυζήθρα, κασέρι, χωριάτικο λουκάνικο… Aυτές είναι μερικές μόνο από τις συνταγές που παρουσιάζονται αναλυτικά στο πρώτο βιβλίο του Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα με τίτλο “ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” (Εκδόσεις: Gastronomy Essentials).

undefined

Η νέα αυτή έκδοση δημιουργήθηκε με στόχο να συμβάλει στην εξέλιξη της αρτοποιίας και να βοηθήσει επαγγελματίες και μη να εντρυφήσουν στην υπέροχη αυτή τέχνη. Στις σελίδες της φιλοξενούνται περισσότερες από 70 συνταγές από Ελλάδα και Ευρώπη, παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες τεχνικές, που έρχονται να καλύψουν όλες τις πτυχές της αρτοποιητικής τέχνης, να προσφέρουν σε κάθε αναγνώστη έναν πλούσιο και μοναδικό στο είδος του οδηγό, μία εξαιρετική πηγή έμπνευσης  και δημιουργίας.

Και φυσικά το βιβλίο δεν περιορίζεται μόνο στη λεπτομερή παρουσίαση συνταγών για ξεχωριστά, εξαιρετικά νόστιμα και ιδανικά για κάθε περίσταση αρτοποιήματα. Περιλαμβάνει και ένα ολόκληρο κεφάλαιο θεωρίας, στο οποίο αναλύεται διεξοδικά η τέχνη του τέλειου Ζυμώματος, της σωστής Ωρίμανσης και του Ψησίματος. Αποκαλύπτει μικρά αλλά σημαντικά μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα, όλα αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στην παρασκευή αλλά και στην τελική παρουσίαση κάθε αρτοπαρασκευάσματος.   

undefined

Ο Bakery Chef Χάρης Παπαλίτσας

Γεννημένος στο Βόλο και μεγαλωμένος από γονείς αρτοποιούς, ο Χάρης Παπαλίτσας είχε την ευκαιρία να αποκτήσει από παιδί όλα τα απαραίτητα εφόδια, έτσι ώστε να εντρυφήσει από νωρίς στα μυστικά της αρτοποιίας.Το βιβλίο “ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” είναι αποτέλεσμα του πάθους του για τη συνεχή εξέλιξη της αρτοποιίας, αλλά και της επιθυμίας του να μοιραστεί τις γνώσεις του γι’ αυτή την υπέροχη τέχνη. Αρωγός στην προσπάθειά του αυτή στέκεται η Gastronomy Essentials, η οποία έχει αναλάβει την έκδοση του βιβλίου. 

Το βιβλίο “ARTOS, η Τέχνη της Αρτοποιίας” διατίθεται αποκλειστικά online και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να το αποκτήσουν συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παραγγελίας, που βρίσκεται στο τέλος της παρουσίασης της νέας έκδοσης στο www.Cucina.gr.

*Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη, στο τηλ. 6972444820 ή στο E-mail: gastronomy_essentials@mail.comwebsite: www.Cucina.gr.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο