Τα νέα των μελών μας

Galaxy Iraklio Hotel: Νέες διεθνείς διακρίσεις για το Galaxy Hotel Iraklio

Μια νέα μεγάλη διάκριση (και μάλιστα επαναλαμβανόμενη) προστίθεται στην ήδη μεγάλη γκάμα βραβεύσεων του Galaxy Hotel Iraklio, επιβεβαιώνοντας την συνεχιζόμενη παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το κορυφαίο ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο αναλυτικά, το Galaxy Hotel Iraklio, 5 αστέρων, πέτυχε για δεύτερη συνεχή χρονιά (είχε τιμηθεί ξανά για το 2010) τη κορυφαία διάκριση στο Expedia Insiders’ Select Award. H Expedia, ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος διεθνώς online travel agent, κατέταξε το ξενοδοχείο στην παγκόσμια λίστα της με τα καλύτερα ξενοδοχεία. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε πάνω από 130.000 ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται η Expedia διεθνώς, το Galaxy ανακηρύχθηκε το κορυφαίο ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2011 και ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως με κριτήρια ποιότητας, γενικής εμπειρίας πελάτη και αξίας (value for money). Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω διάκριση σπάνια έρχεται στην Ελλάδα καθώς επίσης ότι ο ανταγωνισμός περιελάμβανε ξενοδοχεία 5 αστέρων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες παγκοσμίως αλλά και υπερπολυτελή ξενοδοχεία από τους πλέον αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς.

Για το Insiders’ Select Award η Expedia αξιοποιεί τις εντυπώσεις των χρηστών της που διαμένουν στα ξενοδοχεία καθώς και τις κρίσεις των εξειδικευμένων στελεχών της, που με μυστικό και αδιάβλητο τρόπο αξιολογούν όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το 2011 η λίστα με τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως ανανεώθηκε κατά 56%, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επανάληψη της βράβευσης του Galaxy για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Galaxy εξακολουθεί να κατέχει τη #1 θέση στην αγορά του στο tripadvisor.com. Το ξενοδοχείο απέσπασε τo Certificate of Excellence 2010 ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία για το 2010 και από τα μοναδικά ξενοδοχεία παγκοσμίως που οι χρήστες της ιστοσελίδας βαθμολόγησαν πάντα με 100% άριστες βαθμολογίες (5 αστέρων). Το βραβείο αυτό δόθηκε με βάση τις εμπειρίες και βαθμολογίες των πελατών του Galaxy που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα tripadvisor.  Το tripadvisor.com είναι η κορυφαία ιστοσελίδα traveler reviews στον κόσμο με πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρηστών ημερησίως και αποτελεί πλέον τον πιο διαδεδομένο και αξιόπιστο τρόπο επιλογής καταλυμάτων παγκοσμίως!

Επίσης, το Galaxy έχει κατά το 2010 απέσπασε τα βραβεία Top City Hotel 2010 από το διεθνές ταξιδιωτικό portal zoover.com, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται συστηματικά και στην κορυφή των ratings της booking.com (του ταχύτερα αναπτυσσόμενου διεθνώς online travel agent).

Ακόμη, το παγκοσμίου φήμης Αμερικανικό γαστρονομικό περιοδικό Saveur, το οποίο αφιέρωσε το τεύχος του Αυγούστου 2010 αποκλειστικά στην Ελλάδα, ξεχώρισε to Galaxy Hotel Iraklio και το αναφέρει ως κορυφαίο προορισμό διαμονής και γαστρονομίας στην Κρήτη και στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο