Τα νέα των μελών μας

FREE NOW: Το Beat γίνεται FREE NOW, ενσωματώνεται στο Mobility Super App της Ευρώπης

undefined

 

Οι Έλληνες επιβάτες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν 1 εφαρμογή σε περισσότερες από 150 πόλεις ανά την Ευρώπη, μέσα από ένα App που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μετακίνησης.

Αντίστοιχα, τα 35 εκατ. χρηστών της FREE NOW στις ευρωπαϊκές αγορές που επισκέπτονται στην Ελλάδα αποκτούν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες μετακίνησης.

Η FREE NOW κληρονομεί από τη BEAT συνεργασίες με περισσότερες από 60 ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η FREE NOW διευρύνει τις διεθνείς B2B υπηρεσίες της προσφέροντας και την ελληνική αγορά φιλοξενίας στο δίκτυο των πελατών της.

Μέσα από την εφαρμογή της FREE NOW στην Ελλάδα θα προσφέρονται σε πρώτο στάδιο 4 διαφορετικοί τρόποι μετακίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Standard ταξί, Comfort ταξί και ECO ταξί, ενώ για πρώτη φορά οι Έλληνες χρήστες θα μπορούν, επίσης, να κάνουν κράτηση και eBikes χάρη στη συνεργασία της εφαρμογής με έναν από τους κορυφαίους παρόχους Μικροκινητικότητας της Ευρώπης, την RideMovi.

undefined

Το BEAT ιδρύθηκε το 2011 και ενσωματώθηκε στην οικογένεια της FREE NOW, το εγχείρημα επί των μετακινήσεων μεταξύ BMW Group και Mercedes-Benz Mobility από το 2017, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 150 πόλεις σε 10 αγορές. Το BEAT θα συνεχίσει να υφίσταται και να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Λατινική Αμερική.

Ο Thomas Zimmermann, CEO της FREE NOW, δήλωσε: “Η μετάβαση του BEAT στη FREE NOW αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς, ένα βήμα που ενισχύει το όραμά μας για ένα Mobility Super App για όλες τις αγορές της Ευρώπης. Μέσω της FREE NOW, οι Έλληνες χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν ανά την Ευρώπη έχοντας πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα από mobility brands όπως το car sharing, τα eScooters, τα eBikes, τα eMopeds αλλά και ταξί σε περισσότερες από 150 πόλεις, σε 10 αγορές. Ανυπομονούμε να παρέχουμε στους επιβάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές στους προορισμούς τους και στους οδηγούς μας διασυνοριακή κίνηση από όλη την Ευρώπη.”

undefined

Η Άσπα Τοπαλίδου, General Manager της FREE NOW για την ελληνική αγορά, πρόσθεσε πως «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη μετάβαση-ορόσημο και να καλωσορίσουμε τη FREE NOW στην Ελλάδα. Η μετάβαση σηματοδοτεί το πέρασμα στην εποχή του Mobility As A Service, ένα κομβικό βήμα για την ανάπτυξη της βάσης πελατών και οδηγών μας, δίνοντας την ευκαιρία στην Ελλάδα να γίνει μέρος του Mobility Super App της Ευρώπης.

Σχετικά με τη FREE NOW:

H FREE NOW είναι το super app μετακίνησης με το μεγαλύτερο εύρος οχημάτων στην Ευρώπη. Ήδη, περισσότερα από 56 εκατομμύρια χρηστών σε 10 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις επιλέγουν από τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών μετακίνησης σε μια μόνο εφαρμογή. Με διαφορετικά brands μετακίνησης και επιλογές πληρωμής εντός της FREE NOW εφαρμογής, μπορούν να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, ιδιωτικό αυτοκίνητο ή κοινόχρηστη κάρτα και να επιλέξουν από επιλογές μικροκινητικότητας, όπως eScooter, eMoped και eBikes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο