Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia Digi Hotel 2022: Digital εργαλεία & trends για το hospitality industry

undefined

 

Οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο όσον αφορά τη διαδικασία των κρατήσεων, την προβολή της επιχείρησης, αλλά και την εξυπηρέτηση του πελάτη θα αναλυθούν στο Digi Hotel, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2022, 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο του Digi Hotel της Xenia, για ακόμα μία φορά εξειδικευμένοι εισηγητές θα παρουσιάσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αλλά και τα στελέχη του τουρισμού. Και τις τρεις ημέρες της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1, εισηγήσεις, panel συζητήσεων και παρουσιάσεις πετυχημένων case studies με στόχο να δοθούν λύσεις και προτάσεις στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο όσον αφορά την προώθηση και προβολή της επιχείρησής του αλλά και να αναλυθούν τάσεις, τεχνικές και καλές πρακτικές που μπορούν οι επιχειρηματίες να εφαρμόσουν για να διαμορφώσουν μια σωστή και αποδοτική digital στρατηγική.

undefined

Θεματολογία που απαντά στα ερωτήματα του σύγχρονου ξενοδόχου

Ανάμεσα στα θέματα που θα μπουν στο μικροσκόπιο των ειδικών, είναι οι τελευταίες τάσεις στις μηχανές κρατήσεων, οι up-sales τεχνικές, οι εξελίξεις στο digital marketing, τα κανάλια διανομής και η καλύτερη διαχείρισή τους. Τεχνικά θέματα, όπως η σωστή τιμολόγηση ξενοδοχειακών δωματίων, το «πολύτιμο» parity των τιμών, τα συμβόλαια με τους OTA’s κ.α. θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει στο σύγχρονο ξενοδόχο, το experience design, δηλαδή το πώς σχεδιάζεις την εμπειρία του ταξιδιώτη από την ψηφιακή του οθόνη μέχρι και την διαμονή του, η δημιουργία εμπειριών και οι ορθοί τρόποι πώλησης και προπώλησής τους, είναι ακόμη θέματα που θα παρουσιαστούν από τους ειδικούς. Τα social media και οι influencers και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή τους σε διάφορους ηλικιακούς τύπους πελατών, η διαχείριση και η σωστή παραγωγή περιεχομένου, καθώς και η διαχείριση κριτικών και κρίσεων, θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία φορά στη θεματολογία του Digi Hotel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο