Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia Digi Hotel 2018 |το απόλυτο ψηφιακό event του digital hoteling!

Το σήμερα του ψηφιακού κόσμου των ξενοδοχείων καταγράφηκε στο Digi Hotel, στο πλαίσιο Xenia 2018, όπου 55 διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές κατέθεσαν τις γνώσεις τους σε 40 εξειδικευμένες ομιλίες και 5 θεματικά πάνελ.

Τις εργασίες του DigiHotel παρακολούθησαν εκατοντάδες ξενοδόχοι και στελέχη ξενοδοχείων από όλη τη χώρα, οι οποίοι ενημερώθηκαν όχι μόνο για τις τελευταίες εξελίξεις του digital hoteling παγκοσμίως, αλλά υπέβαλαν ερωτήσεις και έλαβαν συγκεκριμένες απαντήσεις για λύσεις και καλές πρακτικές σε θέματα που τους απασχολούν.

 undefined

Σημαντικός αριθμός των ομιλητών ήταν κορυφαία ενεργά στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, οι οποίοι μέσα από την εμπειρία και την επιτυχημένη πορεία τους στον κλάδο κατέθεσαν τις γνώσεις τους, δίνοντας παραδείγματα αλλά και αναλύοντας τις σύγχρονες τάσεις και τις ανάγκες του ταξιδιώτη της παγκόσμιας αγοράς. 

Έξι 100% εξειδικευμένες θεματικές ενότητες

Οι 6 ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες κάλυψαν το ευρύ φάσμα των ψηφιακών ζητημάτων που αφορούν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενώ παρουσιάστηκαν επιτυχημένα παραδείγματα ελληνικών ξενοδοχείων. Αναλύθηκαν τα θέματα του ψηφιακού κόσμου, με τους ομιλητές να δίνουν το στίγμα, χαρτογραφώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία που πρέπει να διαθέτει σήμερα ένα ξενοδοχείο προκειμένου να μπορεί να αντεπεξέλθει στην ψηφιακή εποχή. Στην ενότητα του Hotel Digital Marketing & Advertising αναλύθηκε η προβολή, η προώθηση και η διαφήμιση των ξενοδοχείων στον ψηφιακό κόσμο και οι ιδιαιτερότητες της ξενοδοχειακής αγοράς, τα κόστη και οι σωστές πρακτικές.

 undefined

Στην ενότητα Digital sales, direct bookings και distributions μπήκαν στο μικροσκόπιο οι καλύτερες πρακτικές για απευθείας κρατήσεις, ενώ παρουσιάστηκαν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της διανομής των πωλήσεων μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών. Σημαντική και η ενότητα Innovations Technologies όπου παρουσιάστηκαν ελληνικές εταιρείες που έχουν δημιουργήσει πρωτοποριακές τεχνολογίες.  

Με τη θεματική που αφορά στο Ποιοτικό Περιεχόμενο για ξενοδοχεία δόθηκαν συμβουλές και λύσεις για όλα τα θέματα του περιεχομένου, όπως τα κείμενα, οι μεταφράσεις, οι φωτογραφίες και το βίντεο.

undefined

Στην τελευταία ενότητα κυριάρχησαν τα social media στα ξενοδοχεία, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα σύγχρονα trends, αλλά και λύσεις και πρακτικές για τη σωστή τους διαχείριση και το πώς μπορούν να φέρουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία.

Το Digi Hotel εξελίσσεται σε έναν πραγματικό θεσμό για την Xenia, καθώς το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του ήταν υψηλότατο, ενώ τα σχόλια και οι εντυπώσεις όσων το παρακολούθησαν εξόχως θετικά.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο