Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia Digi Hotel 2018: Η κορυφαία εκδήλωση για τον ψηφιακό κόσμο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας

undefined

O χάρτης των σύγχρονων ψηφιακών εξελίξεων, ως εργαλείο στρατηγικής, πώλησης και μάρκετινγκ των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων θα παρουσιαστεί και φέτος στην έκθεση Xenia 2018, που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo. 

Στη κορυφαία παράλληλη εκδήλωση “Digi Hotel”, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 3, θα αναλυθούν όλα τα σημαντικά θέματα του ψηφιακού κόσμου της ξενοδοχεία. Για τρεις ημέρες και μέσα από ένα συνεχές πρόγραμμα 22 ωρών, 40 και πλέον ειδικοί ομιλητές παγκόσμιας κλάσης και εμπειρίας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες της Xenia, όλο το φάσμα των πρακτικών και των εξελίξεων των τεχνολογιών αιχμής και των ψηφιακών εργαλείων που σήμερα αποτελούν τον κύριο μοχλό λειτουργίας της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. 

undefined

6 στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλους τους ξενοδόχους

Έξι θεματικές ενότητες, δύο κάθε ημέρα, θα καλύψουν τον ψηφιακό χάρτη των ξενοδοχείων, με θέματα που θα αφορούν τόσο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, όσο και μικρά καταλύματα. Ανάμεσα σε άλλα θα αναλυθεί η σύγχρονη Ψηφιακή Παρουσία, όπως αυτή ορίζεται σήμερα παγκοσμίως, το πώς μπορεί να βελτιωθεί, με ποια ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές. 

  • Ψηφιακός Κόσμος του Ξενοδοχείου

Σε αυτή την σημαντική ενότητα ουσιαστικά θα αναλυθούν σε βάθος όλα τα βασικά εργαλεία για την ψηφιακή παρουσία του ξενοδοχείου από τους τρόπους που μπορεί ένας ξενοδόχος να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα της επιχείρησης του για προσέλκυση περισσότερων κρατήσεων, τους λόγους που ένα blog μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο εργαλείο πώλησης. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα οφέλη του googlemybusiness αλλά και των analytics για τον ξενοδόχο. 

  • Hotel Digital Marketing & Advertising: Το ψηφιακό μάρκετινγκ, η προβολή, η προώθηση και η διαφήμιση θα αποτελέσει μια από τις κύριες ενότητες, μετά και τις αλλαγές που έχουν φέρει οι νέες νομοθεσίες για τα προσωπικά δεδομένα. 
  • DigitalSales, DirectBookings & Distribution: Ο τομέας των ψηφιακών πωλήσεων και κρατήσεων επίσης θα απασχολήσει μια μεγάλη ενότητα, με τις μεγαλύτερες εταιρείες online κρατήσεων να παρουσιάζουν τις στρατηγικές τους στην ελληνική αγορά, ενώ ειδικοί θα αποκαλύψουν τα μυστικά των απευθείας κρατήσεων. Τα κανάλια διανομής και η διαχείριση τους, η τιμολόγηση των δωματίων, οι μηχανές απευθείας κρατήσεων κ.α. θα παρουσιαστούν από εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα απαντήσουν και σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού. 
  • Innovations Technologies: Θα παρουσιαστούν καινοτόμα startupsπου έχουν ως βασικό άξονα να προσφέρουν ένα πρόσθετο «όπλο» στον ξενοδόχο αλλά και μία λειτουργική και πρακτική υπηρεσία στον επισκέπτη. 
  • Ποιοτικό περιεχόμενο για ξενοδοχεία: Το περιεχόμενο, η κειμενογραφία, η φωτογραφία, το βίντεο, αλλά και οι δυνατότητες που δίνει πλέον το Virtual Reality θα αναλυθούν σε αυτόνομη ενότητα, με τους πλέον ειδικούς του χώρου να παρουσιάζουν καλές πρακτικές και λύσεις. 
  • Η επιστήμη των Social Media στα ξενοδοχεία: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στα Social Μedia και οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην επαγγελματική τους χρήση, θα αναλυθούν με ειδικά παραδείγματα και οδηγίες.  
  • undefined

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του DigiHotelεπισκεφτείτε το https://www.xenia.gr/xeniadigihotel-2/

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο