Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2022: Στη νέα εποχή του Ελληνικού Τουρισμού

 

 

undefined

 

Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών μπήκε ήδη η Xenia 2022, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον κορυφαίο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα μας. 

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία, παρά τις δύσκολες συνθήκες, που σημείωσε η διοργάνωση του 2021, η επόμενη Xenia έρχεται ακόμα πιο δυναμικά στο προσκήνιο. Η προβλεπόμενη επαναφορά του ελληνικού τουρισμού σε επίπεδα μεγαλύτερα και από το 2019, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την βέβαιη επισκεπτική και εμπορική επιτυχία της επόμενης Xenia. Από τις 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022 η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας θα χτυπήσει για μία ακόμα φορά στην έκθεση Xenia. Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν στο σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. 

undefined

H έκθεση που οδηγεί τις εξελίξεις

Με 550 κορυφαίους εκθέτες -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου- και με χιλιάδες εξαιρετικά ποιοτικούς αναμενόμενους επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους, το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας- η Xenia 2022 θα υπηρετήσει για ακόμα μία φορά τον premium χαρακτήρα της. Φιλοξενώντας την elite της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hotspot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου. 

undefined

Παράλληλες εκδηλώσεις που «σχεδιάζουν» το μέλλον του κλάδου 

Χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει, η Xenia θα αποτελέσει άλλη μια φορά, το πλέον επιδραστικό φόρουμ, παρουσιάζοντας όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο του Digi Hotel θα αναλυθούν οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο όσον αφορά τη διαδικασία των κρατήσεων, την προβολή της επιχείρησης, καθώς και την εξυπηρέτηση του πελάτη. H έκθεση θα φιλοξενήσει ένα νέο καινοτόμο project, τo «Xenia Architect Lab». Οι παράλληλες εκδηλώσεις του Architect Lab, θα κινηθούν σε 3 κεντρικούς άξονες (Tech, Design & Sustainability) και έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν ένα σημείο καινοτομιών και έμπνευσης για τους αρχιτέκτονες και όλους τους επισκέπτες της έκθεσης. Τέλος, η Xenia θα φιλοξενήσει και την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο