Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2020: Πηγαίνουμε Xenia… παραμένουμε ασφαλείς!

undefined

 

H Xenia 2020, που θα πραγματοποιηθεί 28-30 Νοεμβρίου 2020 στο Metropolitan Expo,  προετοιμάζεται δυναμικά, και πάντα με βάση όλα τα νέα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, με στόχο να αποτελέσει τον απαραίτητο σύμμαχο των επαγγελματιών του τουρισμού στην προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της μετά Covid19 εποχής. 

Ήδη από τις αρχές Ιουνίου η εταιρεία FORUM SA, έχει επαναλειτουργήσει κανονικά και τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό της έχουν επιστρέψει δυναμικά προκειμένου να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πραγματοποίηση της έκθεσης Xenia, – ακολουθώντας τους κανονισμούς με βάση το ειδικό πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων- καθώς στόχος όπως πάντα είναι να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση και την εμπορική αποτελεσματικότητά της. 

Η Xenia αποτελεί ένα καθιερωμένο θεσμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο στη χώρα μας, με μία μεγάλη και επιτυχημένη πορεία. H Xenia 2020 θα αποτελέσει σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη χρονική περίοδο για την χώρα μας, στην εποχή του κορωνοϊού, τον απαραίτητο σύμμαχο και αρωγό στην προσπάθεια των επαγγελματιών του τουρισμού να αναβαθμίσουν το προϊόν τους -μία ανάγκη πιο επιτακτική από ποτέ άλλοτε- με στόχο να προσελκύσουν πελάτες και να συμβάλλουν μέσα από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου όλοι μαζί στο να διατηρήσουν την τουριστική δυναμική που έχει παγκοσμίως η χώρα μας. Η Xenia 2020 θα αποτελέσει ένα αναγκαίο «όπλο» για τους ανθρώπους της φιλοξενίας στην μάχη της επανεκκίνησης της μεγαλύτερης ελληνικής βιομηχανίας, αυτής του τουρισμού. 

undefined

Ανανέωση και αναβαθμίσεις ανεβάζουν ψηλότερα τον πήχη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Xenia θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών των εκθετών με τους αυστηρά επαγγελματίες επισκέπτες της. Η διοργανώτρια εταιρία θα στηρίξει τον business oriented χαρακτήρα της και θα στείλει προσωπικές barcoded προσκλήσεις σε χιλιάδες στοχευμένους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και θα επενδύσει ένα σημαντικό ποσό για τη διαφημιστική της προβολή σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον προκειμένου να μην επηρεαστεί σε καμία περίπτωση η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης. 

Με ένα εύρος συμμετοχών από εκθέτες που εκπροσωπούν όλους τους προμηθευτικούς κλάδους που απευθύνονται στο ελληνικό ξενοδοχείο, η ΧΕΝΙΑ 2020 θα συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάδειξη της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας και θα δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής εμπειριών και σύναψης εμπορικών συμφωνιών. 

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το οποίο φιλοξενεί την έκθεση, ανταποκρινόμενο άμεσα στις έκτακτες ανάγκες και απαιτήσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 και με το βλέμμα προσηλωμένο στην διασφάλιση της υγείας, την ασφάλεια και την επιχειρηματική συνέχεια των εκθεσιακών και άλλων δραστηριοτήτων που φιλοξενούνται στους χώρους του απέκτησε την πιστοποίηση TUV AUSTRIA COVID SHIELD προσαρμοζόμενο άμεσα σε όλα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες www.xenia.gr

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο