Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2020: Οι προκλήσεις της νέας εποχής & οι digital λύσεις στο Digi Hotel

undefined

 

Η επόμενη μέρα του Ελληνικού τουρισμού και ο κυρίαρχος πλέον ρόλος του digital θα αποτελέσουν τον κορμό της θεματολογίας του κορυφαίου digitalevent της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην έκθεση Xenia 2020 (28-30 Νοεμβρίου, MetropolitanExpo).

Το DigiHotel θα αποτελέσει ένα ισχυρό thinktank, μέσα από το οποίο θα αποτυπωθούν οι εξελίξεις και προκύψουν οι προκλήσεις της νέας εποχής στον παγκόσμιο τουρισμό στην εποχή της Πανδημίας και μετά από αυτή. Μέσα από συζητήσεις πάνελ από τους κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, θα χαρτογραφηθεί ο νέος κυρίαρχος ρόλος του digital στη βιομηχανία της φιλοξενίας και τα αμέτρητα, πανίσχυρα εργαλεία που προσφέρει σε όλους τους τομείς. Το DigiHotel θα εξελιχθεί μέσα από ένα πολύωρο πρόγραμμα και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, σε ειδικό stage στο Hall 3. Θα αναλυθεί ένα μεγάλο ζητούμενο της εποχής, που δεν είναι άλλο από την για την προσέλκυση νέων τουριστικών αγορών που μόνο το digital μπορεί να επιτύχει γρήγορα, στοχευμένα και με ακρίβεια. Οι εκλεκτοί ομιλητές θα εξηγήσουν το πώς μπορεί ο Έλληνας ξενοδόχος να διαμορφώσει νέα μοντέλα εμπειρίας και να τα προωθήσει μέσω των ψηφιακών καναλιών.

undefined

Στοχευμένα casestudies από τους experts της αγοράς

Στο στόχαστρο του DigiHotel θα μπουν και τα badpractices των OTA’s τα οποία ταλαιπώρησαν και ζημίωσαν τους ξενοδόχους και θα τους αναλύσουν πως θα προφυλάσσονται από μελλοντικές κακές πρακτικές. Η διαχείριση κρίσεων θα είναι και πάλι στην θεματολογία της εκδήλωσης, με ανάλυση αληθινών περιστατικών. 

Ανάμεσα στα θέματα που θα μπουν στο μικροσκόπιο των ειδικών, είναι οι νέες εξελίξεις στους ψηφιακούς αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, οι οποίοι καταφέρνουν να πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη και ακριβέστερη στόχευση πελατών, οι πωλήσεις και οι κρατήσεις με αιχμή στο κυνήγι των απευθείας κρατήσεων και βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις στο digitalmarketing, τα κανάλια διανομής και η καλύτερη διαχείριση τους. Τεχνικά θέματα όπως η σωστή τιμολόγηση ξενοδοχειακών δωματίων, το «πολύτιμο» parity των τιμών, τα συμβόλαια με τους OTA’s κ.α. θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει στο σύγχρονο ξενοδόχο, το experience design δηλαδή το πώς σχεδιάζεις την εμπειρία του ταξιδιώτη από την ψηφιακή του οθόνη μέχρι και την διαμονή του, η δημιουργία εμπειριών και οι ορθοί τρόποι πώλησης και προπώλησης τους είναι ακόμη θέματα που θα παρουσιαστούν από τους ειδικούς κατά τη διάρκεια του DigiHotel της Xenia 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο