Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2019: Στην καρδιά της Τουριστικής Βιομηχανίας

 

undefined

H Xenia 2019, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. 

Xenia 2018, με τη συμμετοχή των κορυφαίων προμηθευτικών επιχειρήσεων του κλάδου και την παρουσία χιλιάδων ποιοτικών επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, απέδειξε ότι αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Η Xenia 2019 με περισσότερους από 550 εκθέτες, με εμπλουτισμένους όλους τους θεματικούς τομείς της και ένα άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα εξειδικευμένων επιμορφωτικών εκδηλώσεων, αναμένεται να καταστεί και πάλι το νευραλγικό σημείο συνάντησης για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, κερδίζοντας τα εύσημα για την τεράστια συμβολή της στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. 

undefined

To ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών του κλάδου της Φιλοξενίας

Με 550 εκθέτες, 37.000 επισκέπτες από 20.500 επιχειρήσεις και ένα πλήθος από εξειδικευμένες θεματικές εκδηλώσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις η Xenia 2018 επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως η σημαντικότερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο και ως το απόλυτο σημείο συναντήσεις των ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, οι 37.000 επισκέπτες της Xenia 2018 ήρθαν σε ποσοστό 53% από την επαρχία και 47% από την Αττική, ενώ προέρχονται από όλους τους κλάδους του ξενοδοχειακού και ευρύτερου τουριστικού τομέα. Μάλιστα, 50% των επισκεπτών δραστηριοποιείται στον τομέα των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. 

undefined

Παράλληλες εκδηλώσεις και projects που αντανακλούν τις εξελίξεις στην φιλοξενία

H διοργανώτρια εταιρεία στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση της έκθεσης, την παροχή ακόμα πιο υψηλών υπηρεσιών προς τους εκθέτες αλλά και την παροχή ποιοτικής πληροφόρησης προς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, θα ανανεώσει και φέτος ακόμα περισσότερο τις οργανωτικές δομές της έκθεσης και θα παρουσιάσει ακόμα πιο στοχευμένα και καινοτόμα project. Συγκεκριμένα, η Xenia 2019 θα φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας, όπου θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στην διεθνή φιλοξενία αλλά και το Digi Hotel, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας. Τέλος, όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο φιλόδοξο και καινοτόμο project Hotel Megatrends byXenia 2019. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο