Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2019: Οι decision makers του ξενοδοχειακού κλάδου συναντούν τις εταιρείες leaders της αγοράς

Xenia 2019: Οι decision makers του ξενοδοχειακού κλάδου συναντούν τις εταιρείες leaders της αγοράς 

undefined

Xenia 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. 

Με 550 κορυφαίους εκθέτες -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγορά του ξενοδοχειακού κλάδου- και με 45.000 εξαιρετικά ποιοτικούς αναμενόμενους επισκέπτες που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia 2019 θα υπηρετήσει για ακόμα μία φορά τον premium χαρακτήρα της. Παράλληλα θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που αναμένεται να την επισκεφτούν αλλά και μέσω του μεγάλου αριθμού των εκθετών και των εκθεμάτων τους θα γίνει η κατάλληλη πλατφόρμα για εμπορικές επαφές και συμφωνίες.  

undefined

To κορυφαίο εμπορικό φόρουμ του κλάδου

Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο παγκόσμιος τουρισμός αναπτύσσεται ραγδαία και ο εισερχόμενος τουρισμός προς τη χώρα μας παρουσιάζει σημαντικότατη αύξηση, καθιστά την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων επιτακτική.  Η έκθεση Xenia λοιπόν για ακόμα μία χρονιά θα δώσει την δυνατότητα στους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου που θα την επισκεφτούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, καινοτόμα προϊόντα αλλά και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή, τη διακόσμηση, την τροφοδοσία και το emarketingτων ξενοδοχείων αλλά και των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα. Στόχος και φιλοδοξία του σύγχρονου ξενοδόχου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τα κλασικά facilitiesτου ξενοδοχείου είτε για νέες εμπειρίες που θέλει να προσφέρει στον πελάτη του, όπως για παράδειγμα το barκαι το εστιατόριο – εγκαταστάσεις που αποτελούν βασικά σημεία έλξης για τους κατοίκους του ξενοδοχείου και πρέπει να αντικατοπτρίζουν το κύρος του ξενοδοχείου. Οι 550 εκθέτες της Xenia, έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο σύγχρονος ξενοδόχος, παρουσιάζοντας μία τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Οι ιδιοκτήτες αλλά και τα στελέχη των ξενοδοχείων που θα την επισκεφτούν θα συνομιλήσουν μαζί τους για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους, θα μπορέσουν να βρουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις λύσεις στα θέματα που απασχολούν το ξενοδοχείο τους, θα βρουν τα προϊόντα που αναζητούν από πρώτο χέρι και θα μπορέσουν να φύγουν από την έκθεση με πραγματικές προτάσεις και ιδέες αλλά και φυσικά τέλος να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες.

undefined

Business oriented παράλληλες εκδηλώσεις

Τέλος, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις που φιλοξενεί όπως το DigiHotel, το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, το Hotel Megatrends Project αλλά και τις ομιλίες στο Hotel Megatrends Talks, η Xenia θα αποτελέσει και φέτος το πλέον επιδραστικό φόρουμ και πλατφόρμα διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών παρουσιάζοντας όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, βάζοντας έτσι τη σφραγίδα της στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού Τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο