Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Xenia 2019: Hotel Megatrends Project – Το μεγαλύτερο εκθεσιακό project που έχει γίνει στην Ελλάδα

undefined

Σε συνέχεια της περσινής απολύτως επιτυχημένης παρουσίασης του καινοτόμου project της έκθεσης Xenia, Hotel Megatrends, η διοργανώτρια εταιρεία FORUMSA, παρουσιάζει το Hotel Megatrends 2019 στο πλαίσιο της Xenia 2019 που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. 

Με κεντρικό θέμα «Καινοτομία και παράδοση», το project επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις της φιλοξενίας και να δώσει ιδέες, προτάσεις και λύσεις για το ξενοδοχείο του αύριο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Πέντε φημισμένοι αρχιτέκτονες και designers θα παρουσιάσουν αντιστοίχως πέντε καινοτόμα concepts χώρων φιλοξενίας σε μια επιφάνεια 355 τ.μ. στο Hall 1 του εκθεσιακού κέντρου, τοποθετώντας την αρχιτεκτονική και το design στο επίκεντρο ως βασικά εργαλεία δημιουργίας υπόβαθρου αξέχαστων εμπειριών. 

undefined

Οι χώροι που θα παρουσιαστούν και οι αρχιτέκτονες που θα αναλάβουν αντιστοίχως την δημιουργία του κάθε χώρου, είναι οι ακόλουθοι: 

01– RECEPTION/ LOUNGE by MINTSOULI DESIGN STUDIO 

02– BOUTIQUE ROOM by SOTIRIS LAZOU DESIGN STUDIO 

03– STUDIO ROOM by Α & Μ ARCHITECTS 

04– RESTAURANT IN NATURE by GIAN PAOLO VENIER 

05– SMARTECH SPACE by L+DG LIGHTING ARCHITECTS 

undefined

Architects Lounge από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, αποδεικνύοντας εμπράκτως τον ενεργό του ρόλο στην ουσιαστική σύνδεση της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής με την Ελληνική Ξενοδοχεία, συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση Xenia. Συγκεκριμένα επιμελείται τον σχεδιασμό και κατασκευή του ArchitectsLounge, έναν χώρο ο οποίος θα αποτελεί μέρος μιας συνολικής εκθεσιακής εμπειρίας αφού θα βρίσκεται δίπλα στα Hotel Megatrends project και Hotel Megatrends/ Talks Stage. Σε αυτόν τον χώρο θα παρουσιαστεί μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας στην οποία θα αποτυπώνεται η σχέση της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής με το Ελληνικό Ξενοδοχείο, μέσα από μια ιστορική αναδρομή. Παράλληλα το Architects Lounge θα αποσκοπεί να μετατραπεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε ένα σημείο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων του κόσμου Αρχιτεκτονικής & Design αλλά και networking μεταξύ αρχιτεκτόνων και στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Hotel Megatrend Project μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Xenia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο