Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Xenia 2018-Hotel Megatrends / Talks: To “hospitality think tank” που θα κλέψει τις εντυπώσεις

 

undefined

 

Εντός του HOTEL MEGATRENDS project, του καινοτόμου project της Xenia 2018, σε ειδικά διαμορφωμένο open space χώρο, θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες ομιλίες και συζητήσεις σημαντικών προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος η κατάθεση εμπειριών και απόψεων οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον και να συμβάλλουν ουσιαστικά στον δημιουργικό ανασχεδιασμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Έτσι πέραν της εμπειρίας που το κοινό της έκθεσης θα βιώσει μέσα από την περιήγηση του στην δομημένη ζωντανή εγκατάσταση, θα έχει επιπροσθέτως την ευκαιρία να ακούσει τους ειδικούς για μια σειρά θεμάτων αιχμής! Οι θεματικές ενότητες οι οποίες θα αναπτυχθούν, θα συνδέονται άμεσα με την συνολική φιλοσοφία του projectπου είναι η ανάδειξη τάσεων και καινοτομιών αλλά και η αφύπνιση των επαγγελματιών του κλάδου τουρισμού.

Οι θεματικοί τομείς του πιο ολοκληρωμένου “hospitality think tank” που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη χώρα μας, αναφέρονται ακολούθως:  

  • Hospitality DesignTrends: Πως οι σύγχρονες τάσεις αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και design επηρεάζουν το μέλλον ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.
  • Hospitality TechnologyTrends: H απαραίτητη υιοθέτηση των νέων τεχνολογικών τάσεων από τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου ως στρατηγική πρόκληση.
  • Hospitality WellbeingTrends: Πώς ακολουθώντας και εισάγοντας διεθνείς wellbeing πρακτικές, θα κάνετε τους πελάτες σας ευτυχισμένους.
  • Hospitality Investment Trends: Επενδυτικές τάσεις στις μεσογειακές τουριστικές αγορές και πως αυτές εμπνέουν τις τουριστικές επενδύσεις στην χώρα μας. 

Η οργανωτική ομάδα της xenia βρίσκεται σε διαδικασία σχεδιασμού των “HOTEL MEGATRENDS / Talks”. Επομένως το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και οι ομιλητές θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.

undefined

Τα “HOTEL MEGATRENDS / Talks” θα παρουσιαστούν στο κοινό της xeniaκαι τις τρείς ημέρες διεξαγωγής της, από τις 24 έως 26 Νοεμβρίου στο Hall 1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο