Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Xenia 2017:Τα σημαντικότερα projects των ελληνικών ξενοδοχείων στο Xenia Build Hotel!

undefinedΤα σημαντικότερα projects των ελληνικών ξενοδοχείων που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο ή πρόκειται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, θα παρουσιαστούν στο stage του Build Hotel, στο Hall 4, κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia, 25 με 27 Νοεμβρίου 2017, στο Metropolitan Expo. 

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Moxy του ομίλου Marriott θα συστηθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό με αφορμή το πρώτο ξενοδοχείο της που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα για τον μοντέρνο ταξιδιώτη και τις ανάγκες του. Η αρχιτέκτονας Μαρία Κατσαρού Βαφειάδη γνωστή για τη συμβολή της στον σχεδιασμό μεγάλων ξενοδοχείων όπως το Costa Navarino και το Makedonia Hotel θα παρουσιάσει το έργο της ως Keynote speaker. Eπίσης, ο αρχιτέκτονας Μάριος Αγγελόπουλος από το αρχιτεκτονικό γραφείο Archiplus Architects and Associates θα εντυπωσιάσει παρουσιάζοντας το Amanzoe, ενώ το ολοκαίνουριο συγκρότημα Stella Island θα παρουσιάσει ο αρχιτέκτονας Σταύρος Πέππας. 

undefined

Στην ημερίδα επίσης θα κληθούν να μιλήσουν μελετητές φωτισμού από τις εταιρείες Artemide, Bright, Viokef, Gallis Lighting, Petridis Lighting και Gravanis (L+DG). Το αντικείμενο της ομιλίας τους θα είναι οι νέες τάσεις στον αρχιτεκτονικό φωτισμό των ξενοδοχείων και πως αναδεικνύονται τα στοιχεία μίας ξενοδοχειακής μονάδας με τον κατάλληλο φωτισμό. 

Ιδιαίτερη αναφορά θα έχουν και εταιρείες αναβάθμισης ξενοδοχειακών μονάδων με σκοπό την ενημέρωση των ξενοδόχων για τις υπηρεσίες που διαθέτουν και πως μπορούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους σε θέματα αναβάθμισης ποιότητας των ξενοδοχείων. 

Τέλος, ένα υψηλής τεχνολογίας και σύγχρονου design δωμάτιο ξενοδοχείου που θα περιλαμβάνει όλες τις high end λύσεις που συναρπάζουν τον σύγχρονο ταξιδιώτη, θα παρουσιάσουν ο Βαγγέλης Στεργίου από την εταιρεία AACE και ο Ηλίας Μπρατόπουλος από την εταιρεία b-group. 

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek, που με την πολυετή του εμπειρία γύρω από τα θέματα αρχιτεκτονικής, δόμησης και design, μπορεί να προσφέρει στους ξενοδόχους αξιόπιστες λύσεις και προτάσεις, ώστε να αναδείξουν την επιχείρησή τους. 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και των 3 ημερών εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο