Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Xenia 2017: Θα ξεπεράσουν τους 450 οι εκθέτες!

undefined

 

Xenia 2017: Θα ξεπεράσουν τους 450 οι εκθέτες! 

Η επαναφορά της έκθεσης Xenia από τη Forum ΑΕ, “αγκαλιάστηκε” με ενθουσιασμό από τις μεγάλες προμηθευτικές επιχειρήσεις αλλά και όλους τους θεσμικούς φορείς του Ξενοδοχειακού κλάδου. 

Ήδη περισσότερες από 416 σημαντικές εταιρείες έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ ο τελικός τους αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 450, ανάγοντας την Χenia 2017 στο πιο πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Τουριστική Βιομηχανία! 

Χάρη στον αριθμό και την ποιότητα των εκθετών της, αλλά και τον πλούτο των θεματικών events που θα φιλοξενήσει, με την παρουσία κορυφαίων εισηγητών σε διάφορα πεδία -από τη γαστρονομία και την ενέργεια ως τον εξοπλισμό και το e-booking- η έκθεση Χenia έρχεται για να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις, αλλά και τις τελευταίες λύσεις στην κατασκευή, την τροφοδοσία και το e-marketing των Ξενοδοχείων. 

Πάνω από 60.000 οι barcode προσκλήσεις!

Στα πλαίσια της ευρύτερης στρατηγικής της FORUM AE, με στόχο την προσέλκυση στοχευμένων επισκεπτών από ολόκληρη την Τουριστική Βιομηχανία, η διοργανώτρια θα αποστείλει περισσότερες από 60.000 Barcode ονομαστικές προσκλήσεις σε ταυτοποιημένους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεκριμένα, την πρόσκληση θα λάβουν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, γεν. διευθυντές ξενοδοχειακών μονάδων, executive chefs, F&B managers, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου κ.ά. 

Η Xenia,  ένα από τα ισχυρότερα brands της Τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, επιστρέφει δυναμικά στο Metropolitan Expo, 25-26- 27 Νοεμβρίου 2017, για να βάλει ξανά τη σφραγίδα της στη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο