Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Το μέλλον του τουρισμού ανατέλλει και πάλι στην Xenia 2021

 

undefined

 

Η Χenia 2021 (27 – 29 Νοεμβρίου 2021, Metropolitan Expo) θα αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου της φιλοξενίας και θα αναδείξει τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο μοντέλο του ελληνικού Τουρισμού. 

Μετά από μια μακρά περίοδο δυσκολιών και κλυδωνισμών που βίωσε ο κλάδος της Φιλοξενίας στη χώρα μας, αρχίζει να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ. Η επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού, σε συνδυασμό με το ισχυρό τείχος ανοσίας που θα έχει χτιστεί μέχρι τέλη Ιουνίου, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη δυναμική επάνοδο και την σταδιακή επαναφορά της τουριστικής αγοράς στα επίπεδα των προηγούμενων ετών. 

Η επόμενη Χenia, εκτός του ότι θα αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους ανθρώπους του κλάδου, θα αναδείξει και τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο μοντέλο του ελληνικού Τουρισμού. Στόχος της έκθεσης είναι ακόμη να αναδείξει καινοτόμες λύσεις και προτάσεις για να ανταπεξέλθουν οι ξενοδόχοι και γενικότερα οι επιχειρηματίες της φιλοξενίας στο απαιτητικό περιβάλλον της μετά-covid εποχής. 

undefined

Με ένα εύρος συμμετοχών που θα εκπροσωπήσουν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στο ελληνικό ξενοδοχείο, η ΧΕΝΙΑ 2021 θα επανέλθει δυναμικά, σε ένα πλέον περισσότερο ασφαλές και σταθερό περιβάλλον και θα συνεισφέρει καταλυτικά στην ανάδειξη της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας. 

Μπορεί λοιπόν, το ξέσπασμα της πανδημίας να ανέκοψε μια δεκαετία συνεχών ρεκόρ στον ελληνικό τουρισμό, όμως οι προβλέψεις τοποθετούν την επιστροφή του τουρισμού στα επίπεδα του 2019 στο δεύτερο μισό του 2022, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για τους ξενοδόχους να εστιάζουν στην ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους, αλλά και την «είσοδο» τους σε μία νέα εποχή. 

undefined

Καινοτόμες λύσεις & προτάσεις για την κερδοφόρα «αναβίωση» του κλάδου 

Σε αυτή την ιδιαίτερη μετά covid εποχή που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να επενδύσει για να ξεχωρίσει, η ανάγκη για βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η νέα πραγματικότητα απαιτεί ριζικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας των ξενοδοχείων και για αυτό οι ξενοδόχοι επιβάλλεται να ενημερωθούν και να «εισάγουν» τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους, σε μία εξελιγμένη digital και safe εποχή. 

Όλες αυτές οι ανάγκες καλύπτονται μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου οι ιδιοκτήτες, καθώς και τα στελέχη των ξενοδοχείων που θα την επισκεφτούν, να συνομιλήσουν με τους εκθέτες για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής τους, να μπορέσουν να βρουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, να βρουν τα προϊόντα που αναζητούν από πρώτο χέρι, να βρουν πραγματικές προτάσεις και ιδέες και, φυσικά, να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες. 

Έτσι, φιλοξενώντας παραδοσιακά την elite της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο