Το Ελληνικό Πρωινό, μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην έκθεση Xenia 2019.
Το Ελληνικό Πρωινό, η πλέον σημαντική δράση κοινωνικής ευθύνης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που συνδέει τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, με απώτερο σκοπό να ωφελείται από τον τουρισμό, αντίστοιχα και ανάλογα, η τοπική κοινωνία, θα φιλοξενηθεί στην έκθεση XENIA 23 -25 Νοεμβρίου 2019 στο HALL 1 περίπτερο C26 του Metropolitan Expo.
Το κοινό της έκθεσης και συγκεκριμένα οι ξενοδόχοι και καταλυματίες που θα επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στους χειμερινούς αλλά και καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα μαγειρικών δράσεων και προτάσεων που θα παρουσιαστούν από τον σύμβουλο chef του Ελληνικού Πρωινού, κ.Στράτο Ιωσηφέλλη.
Ο chef κ. Ιωσηφέλλης με πολυετή εμπειρία στην μεσογειακή κουζίνα, καθώς και στην διδασκαλία ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε σχολές μαγειρικής, έχει εντρυφήσει παράλληλα στις sugar και gluten free παρασκευές, αλλά κυρίως στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, απογειώνοντας το Ελληνικό Πρωινό.
Τα liveactions που θα λάβουν χώρα υπό την επιμέλεια του chef, κ. Στράτου Ιωσηφέλλη αποσκοπούν στη γνωριμία των επισκεπτών με γνήσια ελληνικά προϊόντα και με την κατάλληλη καθοδήγηση να μπορέσουν να τα ενσωματώσουν στον πρωινό μπουφέ των επιχειρήσεών τους μέσα από ένα σύνολο γευστικών προτάσεων Ελληνικού Πρωινού που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης.