Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Το Ελληνικό Πρωινό από το Ξ.Ε.Ε και πάλι στη HORECA 2020

Την ευκαιρία να γευθούν γνήσια ελληνικά προϊόντα θα έχουν οι επισκέπτες της HORECA 2020, που θα πραγματοποιηθεί 7-10 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού. Το εμπνευσμένο αυτό εγχείρημα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο μετράει ήδη 1.074 ξενοδοχεία-μέλη, συνδέει τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την τουριστική εμπειρία. Μέσα από την δράση αυτή προωθείται η γαστρονομική κληρονομιά του κάθε τόπου καθώς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ξεχωρίζουν προϊόντα και σπεσιαλιτέ από την κάθε περιοχή. Κάθε ξενοδοχείο που συμμετέχει σε αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα φέρει και την επίσημη σφραγίδα πιστοποίηση από το ΞΕΕ. 

Το ΞΕΕ, μέσα από την HORECA, θα παρουσιάσει στην πράξη τους λόγους για τους οποίους το Ελληνικό Πρωινό πρέπει να καθιερωθεί στα τραπέζια όλων των καταλυμάτων της χώρας, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους. Σκοπός είναι η ενημέρωση όλων των ξενοδόχων για το πρόγραμμα και τα οφέλη συμμετοχής σε αυτό προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό ακόμα περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Έτσι, όλο και περισσότεροι επισκέπτες καταλυμάτων θα μπορούν να απολαύσουν την διαφορετική γαστρονομική εμπειρία και κατ’ επέκταση την ιδανική ελληνική φιλοξενία. Γεγονός που μόνο οφέλη μπορεί να έχει στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από το περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού θα παρουσιαστούν τα προϊόντα του κάθε τόπου, οι γαστρονομικές τους δυνατότητες, οι διατροφικές τους αξίες αλλά και πολλές προτάσεις. Επιπλέον, διακεκριμένοι chef θα μαγειρέψουν παραδοσιακές συνταγές κάθε τόπου δείχνοντας στους επισκέπτες τις επιλογές που έχουν για να προσφέρουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου τους όχι μόνο μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία που θα συμβάλει σε μία γενικότερα διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο