Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Tο 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας και πάλι στην Xenia 2020

undefined

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) διοργανώνει το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, το οποίο  μετά από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος θεσμός διαλόγου, ενημέρωσης, πληροφόρησης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας. 

Το 4ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2020, προσαρμοσμένο κατάλληλα στα υγειονομικά δεδομένα μιας νέας κανονικότητας που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως.

undefined

Κορυφαίοι εκπρόσωποι αναγνωρισμένων διεθνών τουριστικών brands, ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον κλάδο των συμβουλευτικών επιχειρήσεων θα αναλύσουν τις καταλυτικές συνέπειες της παγκόσμιας  πανδημίας στον κλάδο της φιλοξενίας και θα συζητήσουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει μπροστά του το ξενοδοχείο.

H υπεύθυνη πληροφόρηση, η έγκυρη ενημέρωση και η εξειδικευμένη γνώση έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην διαμόρφωση μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής στρατηγικής και αυτή είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία του Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας για κάθε ξενοδόχο, για κάθε μέλος του ΞΕΕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο