Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: To 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας στη Xenia 2019

undefined

 

Το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου και γνώσης για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα. 

Το φετινό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στη συνεδριακή αίθουσα C1 του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Έκθεσης XENIA 2019. Οι κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν και θα καθορίσουν το μέλλον της φιλοξενίας στην Ελλάδα, είναι το αντικείμενο του 3ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας (3rd International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος. 

undefined

Ο κορυφαίος πλέον θεσμός διαλόγου, ενημέρωσης, πληροφόρησης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο στην Ελλάδα, θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης κορυφαίων επιχειρηματιών, ξένων και Ελλήνων ειδικών, εξεχουσών προσωπικοτήτων της ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένων συμβουλευτικών εταιρειών. Στόχος η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων, καθώς η ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται το τουριστικό προϊόν παγκοσμίως είναι εντυπωσιακή. Παράλληλα, ο διάλογος συμβάλλει στη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας και θωράκιση των πλεονεκτημάτων του ελληνικού ξενοδοχείου, μέσα σε μια παγκόσμια αγορά υψηλών απαιτήσεων και εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο