Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Τα πάντα για τον καφέ και τα πρωταθλήματα SCA Hellas στα Coffee Events της HORECA 2020

Μέσα από μία σειρά εισηγήσεων και workshops θα παρουσιαστούν και τις τρείς ημέρες της έκθεσης στο stage των Coffee Events της έκθεσης HORECA 2020 (7-10 Φεβρουαρίου), όλες οι καινοτομίες και οι τάσεις γύρω από την βιομηχανία του καφέ. 

Σε μία εποχή που πλέον οι επιλογές σε ποικιλίες και brandsκαφέ είναι τεράστια αλλά και που η ανάγκη των επαγγελματιών του κλάδου της καφεστίασης για συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη είναι επιτακτική, τα Coffee Events της HORECA είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά ώστε παρουσιάσουν και να αναλύσουν όλες τις νέες τάσεις, πρωτότυπες τεχνικές ακόμα και τα καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μέσα από τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις τόσο επιτυχημένων επιχειρηματιών όσο και εξειδικευμένων baristas, οι επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης  έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά και υπεύθυνα για όλα όσα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην δουλειά τους στο άμεσο μέλλον.

undefined

 

Πέρα από τον εκπαιδευτικό κι ενημερωτικό χαρακτήρα, τα Coffee Events έχουν και δράση με τα πρωταθλήματα του SCA να δίνουν την ευκαιρία σε νέους και φιλόδοξους μύστες του καφέ να δείξουν τα ταλέντα τους μέσα από συναρπαστικούς διαγωνισμούς. 

undefined

Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

Οι διαγωνισμοί του SCA Greece και το 2020 θα είναι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους μέσα από την 15η HORECA καθώς αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των Coffee Events. Στην σκηνή θα βρεθούν ταλαντούχοι baristas που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν μία επιτυχημένη πορεία τόσο σε εντός όσο κι εντός ελληνικών συνόρων, καθώς οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ημιτελικοί και τελικοί των πρωταθλημάτων του SCA αναμένεται να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον με τους best of the best να τα δίνουν όλα για την πρωτιά στις κατηγορίες Greek Barista, Brewers Cup και Coffee in Good Spirits. Το δε κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει… καφέ και θέαμα εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και παίρνοντας νέες ιδέες που μπορούν να φανούν πολύτιμες πάνω στις δικές τους επαγγελματικές/επιχειρηματικές δραστηριότητες.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο