Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Τα Coffee Business Awards θα φιλοξενηθούν στη HORECA 2020

undefined

 

 


HORECA προσπαθώντας κάθε χρόνο να αναδεικνύει, με όλο και περισσότερες δράσεις και πρωτοβουλίες, την μεγάλη δυναμική και ανάπτυξη του κλάδου του καφέ στην ελληνικά αγορά φέτος φιλοξενεί για πρώτη φορά τα Coffee Business Awards. 

Ύστερα από την πετυχημένη διοργάνωση των Coffee Business Awards 2019, των πρώτων Επιχειρηματικών Βραβείων για τους επαγγελματίες του χώρο του καφέ και της καφεστίασης, η HORECA 2020 θα φιλοξενήσει τα «Coffee Business Awards 2020» που διοργανώνονται από την Ethos Events, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Metropolitan Expo. 

Τα «Coffee Business Awards» οργανώθηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2019 από την EthosEvents, σε συνεργασία με το περιοδικό «Coffee & Brunch», το οικονομικό και επιχειρηματικό portalbanks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα». Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του SCA (Specialty Coffee Association), και τελούσε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανικών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας. 

Την Τελετή Απονομής παρακολούθησαν περισσότεροι από 520 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικών φορέων και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Δείτε τους περσινούς Νικητές στο  https://coffeebusiness.ethosawards.eu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο