Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Στις 4 ημέρες η διεξαγωγή της Xenia 2020

undefined

 

 

Μία επιπλέον ημέρα προστίθεται στην διεξαγωγή της Xenia 2020 (27-30 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo), προκειμένου, να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της έκθεσης αλλά και να μην υπάρξει αντίκτυπο στα εμπορικά οφέλη που αποκομίζουν εκθέτες και επισκέπτες. 

Η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, με τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αλλάζει και τον εκθεσιακό χάρτη. Βάσει του Πρωτοκόλλου Υγειονομικού Περιεχομένου του ΕΟΔΥ για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, η τήρηση αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού που συνεπάγεται και περιορισμό του μέγιστου αριθμού παρευρισκόμενων είναι επιτακτική (Δείτε αναλυτικά το πρωτόκολλο εδώ). 

Προκειμένου, λοιπόν, να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της έκθεσης αλλά και να μην υπάρξει αντίκτυπο στα εμπορικά οφέλη που αποκομίζουν εκθέτες και επισκέπτες, η Xenia 2020 θα έχει 4ημέρη διάρκεια αντί για 3ημερη που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27 έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. 

undefined

Σκοπός αυτής της διεύρυνσης είναι ο διαμερισμός των επισκεπτών ώστε και να μην υπερβαίνουν τους 3.000 οι ταυτόχρονοι επισκέπτες εντός του εκθεσιακού κέντρου και να μην επηρεαστεί ο ημερήσιος μέσος όρος προσέλευσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό µε την επέκταση της λειτουργίας της έκθεσης κατά µία ημέρα, θα έχει ως αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός επισκεπτών της έκθεσης να ξεπεράσει τους 20.000.

Με αυτό τον τρόπο και οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να μιλήσουν με εν δυνάμει πελάτες στα επίπεδα των προηγούμενων διοργανώσεων ενώ και οι επισκέπτες θα νιώσουν μεγαλύτερη άνεση και θα κάνουν τις συναντήσεις τους και τις αγορές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον. 

undefined

Ταυτόχρονα προσβλέπουμε στην αποφυγή συμφόρησης στις εισόδους καθώς εκτός από τον καθιερωμένο έλεγχο των προσκλήσεων θα γίνεται και θερμομέτρηση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο