Τα νέα των μελών μας

FORUM SA: Σε δυναμική τροχιά εκκίνησης μπήκε η HORECA 2019

undefined

 

Με δυναμικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την HORECA 2019, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 8-11 Φεβρουαρίου. Για ακόμα μία διοργάνωση η HORECA αναμένεται να αποτελέσει θριαμβευτικό σημείο αναφοράς για όλες τις επιχειρήσεις της προμηθευτικής αγοράς των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 

Η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε φορά όλα τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ, αποδεικνύει ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της, είναι μία έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της. Η συμμετοχή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς, οι υψηλού επιπέδου οργανωτικές δομές, τα καινοτόμα προϊόντα και οι νέες τάσεις που παρουσιάζονται, η στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, οι πλούσιες και πάντα σύμφωνα με τις εξελίξεις της εποχήςπαράλληλες εκδηλώσεις επιβεβαιώνουν ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο εκθεσιακό θεσμό της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. 

Η 14η HORECA πιο δυναμική και μεγάλη από ποτέ!

Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή της, η 14η HORECA, με τη συμμετοχή 580 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, με ανανεωμένες θεματικές εκδηλώσεις και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με συνέπεια και επαγγελματισμό για ακόμα μία χρονιά η έκθεση θα υποδεχτεί έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Φιλοξενίας αλλά και σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό καθώς παράλληλα στοχεύσει στο να καλύψει και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών προμηθευτικών επιχειρήσεων. Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες και συναφείς χώρους Ξενοδοχίας και Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναμένεται να πλημμυρίσουν τους διαδρόμους της έκθεσης αναζητώντας όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς, για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους συμβάλλουν στην συνολική εικόνα που παρουσιάζει και η οποία υπερβαίνει στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα. 

undefined

Παράλληλες εκδηλώσεις που διαμορφώνουν τις εξελίξεις στον κλάδο

Η διοργανώτρια εταιρεία στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση της έκθεσης, την παροχή ακόμα πιο υψηλών υπηρεσιών προς τους εκθέτες αλλά και την παροχή ποιοτικής πληροφόρησης προς τους επαγγελματίες επισκέπτες και τις επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας αυτού της φιλοξενίας, ανανεώνει ακόμα περισσότερο τις οργανωτικές δομές της έκθεσης και παρουσιάζει ακόμα πιο στοχευμένα και καινοτόμα project. Συγκεκριμένα, To Digital Hoteling μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο της HORECA 2019, όπου θα ερευνηθούν, αναλυθούν και παρουσιαστούν όλες οι πτυχές του, μέσα από την παράλληλη εκδήλωση “WEB HOTEL” ενώ για πρώτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Beer Day, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών και στόχος της οποίας είναι να προωθήσει την κουλτούρα της μπύρας στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Φυσικά, με τις διοργανώσεις όλων των προηγούμενων ετών να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τα Coffee Events της HORECA θα πραγματοποιηθούν και φέτος με διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, καθώς και τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική και διεθνή σκηνή ενώ παράλληλα κορυφαίοι Bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending, κατά την διάρκεια του Beer & Spirits Show. Τέλος, με τη σφραγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδων, το Gastronomy Forum θα αναδειχθεί για άλλη μία χρονιά σε σημείο αναφοράς για τους chefs, τους F&B managers και γενικότερα κάθε επαγγελματία της Μαζικής Εστίασης. 

undefined

Η παρουσία των ξενοδόχων στην 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, θα είναι μαζική

Την όγδοη γενική συνέλευσή του θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΞΕΕ) στις 8 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 14ης HORECA, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της έκθεσης ως το κέντρο αποφάσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Περισσότεροι από 1.000 ξενοδόχοι  αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών κατά την διάρκεια της 8ης Γενικής Συνέλευσης.Η έκθεση HORECA φιλοξενώντας την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για των Ελλήνων ξενοδόχων και συμβάλει έτσι με αυτό τον τρόπο, στην στήριξη της σημαντικότερης οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας, αυτής του Τουρισμού.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο