Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Πόλο έλξης διεθνών αγοραστών αποτέλεσε η FOODTECH 2019

 

Η προσέλευση 300 decision makers από 50 χώρες από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία των Τροφίμων και των Ποτών, ανέδειξε την έκθεση σε μια κομβική εμπορική συνάντηση διεθνούς εμβέλειας. 

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η FOODTECH στόχος της διοργανώτρια εταιρείας ήταν να αποκτήσει έναν διεθνή χαρακτήρα και να καθιερωθεί ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέσα λοιπόν από την παρουσία 300 ξένων επισκεπτών, από τους οποίους οι 150 πιο σημαντικοί επιλέχτηκαν με αυστηρά κριτήρια και μπήκαν στο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας της έκθεσης, η FOODTECH επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και έθεσε γερές βάσεις για να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εμπορικό φόρουμ του κλάδου και εκτός συνόρων. Τις τρεις ημέρες της έκθεσης οι διεθνείς αγοραστές είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα σημαντικό αριθμό συναντήσεων με τους εκθέτες και να φύγουν είτε έχοντας κλεισμένες νέες αγορές είτε έχοντας σημειώσει στα μπλοκάκια τους νέους πιθανούς προμηθευτές.

undefined 

Σημαντικές εμπορικές επαφές ανάμεσα σε εκθέτες και στελέχη από όλο τον κόσμο

Η επίσκεψη των διεθνών αγοραστών στην έκθεση τους έδωσε την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα καινούρια προϊόντα και τον καινοτόμο τεχνολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διακίνηση των προϊόντων τους, όσο και για να πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους Έλληνες και ξένους εκθέτες για να επιλέξουν ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς, να βελτιώσουν την γραμμή παραγωγής της επιχείρησης τους και να ξεκινήσουν πολλές νέες εποικοδομητικές συνεργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς αυτοί επισκέπτες προήλθαν από 50 χώρες από όλον τον κόσμο όπως Αίγυπτος, Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία, Ιορδανία, Σ. Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Λίβανος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Σλοβενία. Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες, είχαν τη δυνατότητα να συναντήσουν μέσα σε τρεις ημέρες 300 ξένους keybuyers συγκεντρωμένους σε ένα μέρος, και να πραγματοποιήσουν ραντεβού και απευθείας εμπορικές συναλλαγές.

 undefined

150 HostedBuyers πραγματοποίησαν 2.250 b2bmeetings

Σημαντική ήταν η παρουσία των 150 keybuyers από το εξωτερικό που συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα HostedBuyersτης έκθεσης και στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποίησαν συνολικά 2.250 b2bσυναντήσεις. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι key buyers αυτοί ήταν decision makers δηλαδή ιδιοκτήτες και στελέχη (Διευθυντές εργοστασίων, Μηχανικοί παραγωγής, Υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, R&D managers, Logistics managers, Υπεύθυνοι προμηθειών κ.λ.π.) από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών.

Οι εκθέτες που πραγματοποίησαν b2bmeetings με τους hostedbuyers μιλώντας στην δημοσιογραφική ομάδα της FORUM A.E., τόνισαν ότι έμειναν ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές τόσο από το ενδιαφέρον που έδειξαν οι αγοραστές αυτοί για τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους όσο και για το γεγονός ότι κατάλαβαν μέσα από τις συζητήσεις τους ότι ήρθαν στην Ελλάδα και στην έκθεση αποφασισμένοι να κάνουν δουλειές.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο