Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Πέντε ημέρες λειτουργίας για τη HORECA 2021

undefined

 

 

Μεγαλύτερη σε διάρκεια κατά μία ημέρα έρχεται η 16η HORECA (11-15 Φεβρουαρίου 2021, MetropolitanExpo), συνδυάζοντας τα συνήθη εμπορικά οφέλη της με την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών και την αποφυγή συνωστισμού. 

H προσαρμογή στα νέα δεδομένα λόγω covid-19 αποτελεί και για την επερχόμενη HORECA κανόνα απαράβατο. Βάσει του Πρωτοκόλλου Υγειονομικού Περιεχομένου του ΕΟΔΥ για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, η τήρηση αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού που συνεπάγεται και περιορισμό του μέγιστου αριθμού παρευρισκόμενων είναι επιτακτική.

undefined

Έτσι, και με στόχο η HORECA να παραμείνει άρτια σε όλους τους τομείς παρέχοντας τα γνωστά εμπορικά οφέλη στους εκθέτες και τους επισκέπτες της, αυξάνεται η διάρκεια της σε 5 ημέρες από 4 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Που σημαίνει ότι τα εγκαίνιά της θα γίνουν την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και η αυλαία θα πέσει το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου. 

Με αυτή την διεύρυνση θα επιτραπεί ο καλύτερος διαμοιρασμός των επισκεπτών ώστε θα αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή πολύωρης αναμονής. 

undefined

Έτσι, προβλέπεται εντός του εκθεσιακού κέντρου να μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι 3.000 επισκέπτες και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάρκεια της έκθεσης η συνολική επισκεψιμότητα να παραμείνει στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να μιλήσουν με εν δυνάμει πελάτες στα στάνταρ των προηγούμενων διοργανώσεων ενώ και οι επισκέπτες θα νιώσουν μεγαλύτερη άνεση και θα κάνουν τις συναντήσεις τους και τις αγορές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο