Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Πάμε Athens Coffee Festival 2020, με ασφάλεια!

Οι προετοιμασίες για το 5ο Athens Coffee Festival (26-28 Σεπτεμβρίου 2020, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων) έχουν ξεκινήσει δυναμικά και όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα το φεστιβάλ θα κινηθεί σε δύο βασικούς πυλώνες: της επιτυχίας και της ασφάλειας. 

Η νέα σεζόν φέρνει ένα αλλαγμένο τοπίο στον κλάδο της καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ. Το ATHENS COFFEE FESTIVAL, το μοναδικό φεστιβάλ για την αγορά του καφέ στην Ελλάδα, έρχεται φέτος, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, να αποτελέσει απαραίτητο σύμμαχο για τους επαγγελματίες στην προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της νέας εποχής. 

undefined

Ένα φεστιβάλ με βάση όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας!

Οι προετοιμασίες για το 5ο Athens Coffee Festival έχουν ξεκινήσει και, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, έχουν ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια επισκεπτών, εκθετών και προσωπικού. Ζώντας πλέον στην εποχή του SARS-CoV-2, οφείλουμε να εναρμονιζόμαστε με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για την προστασία όλων και εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των εκθεσιακών και συνεδριακών δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό η FORUM SA, όσον αφορά την προετοιμασία και λειτουργία του φεστιβάλ θα τηρήσει ευλαβικά όλες τις ορθές πρακτικές και θα ακολουθήσει όλα τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν. 

undefined

Η «καρδιά» της καφεστίασης θα χτυπήσει και πάλι εδώ!

Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό φεστιβάλ στην αγορά που έχει μυήσει στην κουλτούρα του ποιοτικού καφέ χιλιάδες καταναλωτές ενώ παράλληλα αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης και ενημέρωσης για τους επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος πόλο έλξης για όλους όσοι θέλουν να μην μένουν πίσω στις εξελίξεις.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου παραμένει αμείωτο. Από μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και προμηθευτές ροφημάτων (καφέ, τσάι, energy drinks κλπ) αλλά και όλα τα διεθνούς φήμης brands θα έχουν και πάλι δυναμική παρουσία στο φεστιβάλ. 

Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο για ακόμα μία χρονιά ώστε να «αγκαλιάσει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Οι coffeelovers θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε home coffee machines, καθώς πλέον η ανάγκη των συναθροίσεων στο σπίτι για να «πιούμε καφέ» έχει γίνει λόγω των συνθηκών μεγαλύτερη από ποτέ. 

Tέλος, να αναφέρουμε ότι το ΝΝ Barista’s Gold ως Μέγας Χορηγός του ACF από την δημιουργία του, θα συνεχίσει την υποστήριξή του για 5η συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του κλάδου της καφεστίασης να ξεπεράσει τον αρνητικό αντίκτυπο της κρίσης του Covid-19 και να αναδείξει την δυναμική του. 

undefined

Με την στήριξη του ScaGreece 

O παγκόσμιος οργανισμός για τον καφέ Specialty Coffee Association (SCA) και το παράρτημά του στην Ελλάδα αποτελούν εδώ και χρόνια έναν πιστό σύμμαχο και συνεργάτη για το Athens Coffee Festival. Και φέτος, η στήριξή τους θα είναι εξίσου δυναμική. 

“Μετά την επαναλειτουργία όλων των δραστηριοτήτων που ήταν σε αναστολή και με μοναδικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια όλων, ο SCA Greece αισθάνεται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, την ανάγκη να συνδιοργανώσουμε το ACF όπου θα επαναπροσδιοριστούν οι βάσεις μας για την ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα του κλάδου μας. “ Κώστας Καλαφατάς, Πρόεδρος SCA Greece.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.athenscoffeefestival.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο