Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Όλες οι διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην αγορά του καφέ στα Coffee Events της HORECA 2019

Όλες οι διεθνείς εξελίξεις και τάσεις στην αγορά του καφέ στα Coffee Events της HORECA 2019

Με τις διοργανώσεις όλων των προηγούμενων ετών να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, τα Coffee Events της HORECA θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης 8-11 Φεβρουαρίου, και φέτος με διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, καθώς και τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική και διεθνή σκηνή. 

Με την Ελλάδα να καταλαμβάνει κυρίαρχη θέση στον παγκόσμιο χάρτη του καφέ, το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του χώρου να βρίσκεται στο maximum και το καταναλωτικό κοινό να επιθυμεί διαρκώς καινοτομίες, η διοργάνωση των Coffee Events στη 14η HORECA, (8-11 Φεβρουαρίου, MetropolitanExpo), είναι μονόδρομος! Τα πλούσια θεματικά σεμινάρια, οι επιδείξεις καινοτόμων προϊόντων και εξελιγμένων τεχνικών, οι παρουσιάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και τα liveshows από εξειδικευμένους baristas και βέβαια, τα πρωταθλήματα του SCA θα δώσουν και φέτος, το στίγμα της ελληνικής σκηνής της καφεστίασης. Στόχος ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια για ακόμα καλύτερο καφέ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εδραίωση της κουλτούρας του καφέ στη χώρα μας. 

undefined

Συναρπαστικά πρωταθλήματα SCA

Τα πρωταθλήματα καφέ από τον SCA έχουν πλέον κατοχυρωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι των CoffeeEvents της HORECA και αποτελούν την καλύτερη αγωνιστική “αρένα” για κάθε barista που θέλει να ξεχωρίσει και να ακολουθήσει μια διακεκριμένη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα παραδείγματα των επιτυχημένων baristas που έχουν ανά τα χρόνια βραβευτεί είναι πολλά και η καταξίωση στο χώρο του καφέ αδιαμφισβήτητη! 

Και στην 14η HORECA, οι διαγωνισμοί του SCA αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα, γεγονός που μεταφράζεται και σε πληθώρα συμμετοχών στον καταξιωμένο θεσμό αλλά και σε πλήθος κόσμου από τον ευρύτερο χώρο της καφεστίασης, που έχει αποδειχτεί και από προηγούμενες διοργανώσεις ως το πιο ένθερμο κοινό. Άλλωστε οι επιμέρους κατηγορίες (Cezve/Ibrik, LatteArt, Greek Barista, CupTasters, BrewersCup και Coffee in good spirits) είναι ιδιαίτερα θεαματικές και το επίπεδο των διαγωνιζομένων πολύ υψηλό, με αποτέλεσμα ακόμα και όσοι επιλέξουν να μείνουν σε ρόλο θεατή να βγουν κερδισμένοι σε γνώσεις και γιατί όχι, ίσως να αποτελέσει και την αφορμή να εμβαθύνουν στο μέγιστο βαθμό στο αντικείμενο. 

undefined

Coffee Seminars by Snack & Coffee

Στην ειδικά διαμορφωμένη κλειστή αίθουσα των Coffee Seminars ακριβώς δίπλα στο stage των Coffee Events, στο Hall 1, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί το Snack & Coffee, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό της καφεστίασης, θα παρουσιαστεί το μέλλον του κλάδου! Έμπειροι barista, microroasters αλλά και στελέχη ηγετικών εταιρειών στο χώρο του καφέ παρουσιάζουν τις νέες τάσεις, αναλύουν παλιά και νέα δεδομένα και συμβάλουν στη διαμόρφωση μιας πλήρη εικόνας για την εμπειρία του καφέ που κάθε επιχειρηματίας της καφεστίασης οφείλει να έχει.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο