Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Οι Περιφέρειες θα αναδείξουν τον πλούτο των βιολογικών προϊόντων τους στο 2ο Bio Festival

undefined

Οι χιλιάδες επαγγελματίες και καταναλωτές που θα επισκεφτούν το 2ο BioFestival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν μία μεγάλη γκάμα από βιολογικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Το 2ο Bio Festival έχει κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των Περιφερειών της χώρας μας και ήδη 4 από αυτές (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ αναμένονται και οι αποφάσεις των υπολοίπων. Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν μέσω των Περιφερειών θα ξεπεράσουν τους 50, με τα περίπτερά τους να αναπτύσσονται στην κεντρική πλατεία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. 

undefined

Σε μία εποχή που εξελίσσεται ραγδαία το ενδιαφέρον του κοινού και αναζητά για το σπίτι ή την επιχείρηση του φυσικά και βιολογικά προϊόντα και όλο και περισσότεροι μικροί παραγωγοί στρέφονται στην βιολογική καλλιέργεια. Έτσι λοιπόν μέσα από την συμμετοχή τους -μέσω των Περιφερειών- θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητά πλέον τον μικρό παραγωγό αλλά και σε επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης ή ιδιοκτήτες καταστημάτων βιολογικών προϊόντων ή και delicatessenπου θέλουν να πραγματοποιήσουν μαζί τους εμπορικές συμφωνίες και να ξεκινήσουν πετυχημένες συνεργασίες. Οπωροκηπευτικά, ελαιόλαδο, γάλα, κρασί, αποστάγματα, αρωματικά φυτά, μέλι είναι μερικά από τα είδη που περισσότεροι από 50 εκθέτες-παραγωγοί των Περιφερειών θα αναδείξουν στα εντυπωσιακά περίπτερα τους κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες www.biofestival.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο