Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Οι εταιρείες leader του κατασκευαστικού κλάδου στην Xenia 2019

undefined

Όλες οι λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα ξενοδοχεία θα παρουσιαστούν στον μεγάλο κατασκευαστικό τομέα της έκθεσης Xenia 2019, που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. 

Η Xenia 2019 έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στον τομέα των κατασκευών, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας για τα ξενοδοχεία. Το νευραλγικό αυτό κομμάτι κάθε τουριστικής επιχείρησης που επενδύει στις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις και παροχές προς τους φιλοξενούμενους, φέτος θα έχει ακόμα περισσότερους εκθέτες, καλύπτοντας μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κατασκευαστικός τομέας της Xenia 2019 μπορεί να σταθεί ακόμα και σαν μία αυτόνομη έκθεση δόμησης. 

undefined

Πάνω από 140 εταιρίες του κλάδου σε 8.000 τ.μ.

Περισσότερα από 140 περίπτερα, ανάμεσα στο οποία συγκαταλέγονται κι εκείνα των επιχειρήσεων leader του κλάδου, θα καλύψουν μία καθαρή επιφάνεια 8.000 τ.μ. Κάτι που μεταφράζεται σε υπερκάλυψη του Hall 2 καθώς και σημαντικού μέρους του Hall 1.

Ανάμεσα στις εταρείες που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους με συμβόλαιο βρίσκονται μερικές από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες του κλάδου, όπως: ELVIAL, EXALCO, VITEX, VIMAR, KNAUF, ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ, EUROPA, FIBRAN, GOLDENDOOR, RAVENNA, KAFKAS, ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και πολλές άλλες.  

Μέσα από τον κατασκευαστικό τομέα της Xenia2019 θα παρουσιαστεί ένα πανόραμα καινοτόμων λύσεων, νέων τεχνολογιών και προϊόντων αιχμής για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα. Η δε επέκταση του τομέα σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, εξασφαλίζει ακόμα περισσότερες προτάσεις και ιδέες σε συνδυασμό με την δυνατότητα για ακόμα πιο ποιοτική παρουσίαση τους. Μέσα από τον πλούσιο κατασκευαστικό τομέα, ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταλυμάτων θα μπορέσουν να διερευνήσουν τις όλες προσφερόμενες κατασκευαστικές ιδέες και λύσεις ώστε να επιλέξουν εκείνες που ταιριάζουν τόσο ύφος και την αισθητική όσο και στο budget που μπορούν να διαθέσουν.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο