Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Oι εκθέτες της Xenia 2019 δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους

Όλες οι εταιρείες, leaders του κλάδου που συμμετείχαν στην Xenia 2019 επιβεβαιώνουν μέσα από τις δηλώσεις ικανοποίησης ότι εδώ κλείνονται συμφωνίες!  

undefined

Η έκθεση Xenia ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ήδη τα πρώτα δείγματα ικανοποίησης των εκθετών από την συμμετοχή τους στην έκθεση, βγαίνουν μέσα από τις δηλώσεις τους. Όλοι λοιπόν οι εκθέτες, μετά από ένα πολύ πετυχημένο εμπορικά τριήμερο, πλήθος συμφωνιών που κλείστηκαν και επαφών με ουσία που έγιναν, συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι η Xenia αποτελεί πυλώνα, σημείο συνάντησης για όλους τους σοβαρούς επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ξενοδοχίας. Ότι είναι αναμφισβήτητα το ραντεβού της τουριστικής βιομηχανίας. Επίσης, το γεγονός ότι γίνεται σε πολύ σημαντικό χρονικό σημείο, κομβικό τους δίνει την δυνατότητα να έχουν θετικά εμπορικά αποτελέσματα για την νέα σεζόν. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των εκθετών δήλωσε ενθουσιασμένη από την ποσότητα αλλά κυρίως την ποιότητα των επισκεπτών. Τόσο το γεγονός πώς επρόκειτο για decision makers από όλο τα φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων, όσο και το ότι βρέθηκαν στην έκθεση αναζητώντας συγκεκριμένες υπηρεσίες κι εξοπλισμό, διευκόλυνε τις συζητήσεις. Στο σημείο που συμφώνησαν όλοι οι εκθέτες με τους οποίους ήρθε σε άμεση επικοινωνία η δημοσιογραφική ομάδα κατά την διάρκεια της έκθεσης ήταν το γεγονός ότι εκτός από τις συμφωνίες που έκλεισαν κατά την διάρκεια της έκθεσης, πήραν και περισσότερα leads σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, για  τα οποία είναι σε μεγάλο ποσοστό σίγουροι ότι θα καταλήξουν στο μέλλον σε εμπορικές συμφωνίες και γενικά μπορούν να εκμεταλλευτούν εμπορικά. 

undefined

Οι εταιρίες leaders του κλάδου στηρίζουν Xenia

Όπως και στις τελευταίες δύο διοργανώσεις έτσι και το 2019 οι 550 εκθέτες – οι σημαντικότερες εταιρίες της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου- «ψήφισαν» Xenia για την αποτελεσματικότερη προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους  αλλά και για να έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν από κοντά με τους decision makers του κλάδου. Κάτι που φυσικά έγινε πραγματικότητα κατά την διάρκεια της έκθεσης. Στα εντυπωσιακά πραγματικά 550 περίπτερα που αναπτύχθηκαν και στα 4 halls του Metropolitan Expo, ο πλούτος, η ποιότητα και η πρωτοπορία των  εκθεμάτων που παρουσιάστηκαν τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

Ο εξοπλισμός, η κατασκευή-ανακαίνιση-εξοικονόμηση ενέργειας εκπροσωπήθηκαν ως τομείς από τις 190 και 180 σημαντικότερες εταιρίες της αγοράς και παρουσίασαν προτάσεις και εξασφάλισαν λύσεις για όλες τις απαιτήσεις και τα budget και πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην αειφόρο ανάπτυξη. Φυσικά, όσοι επαγγελματίες ήρθαν αναζητώντας προϊόντα για τον εξοπλισμό της κουζίνας του ξενοδοχείου τους ή για να αναβαθμίσουν τις f&υπηρεσίες τους είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε 190 εταιρείες και τέλος και η τεχνολογικές λύσεις και το digital marketing εκπροσωπήθηκε επάξια από 70 πολύ σημαντικές εταιρείες στον χώρο.

undefined

Τέλος, η διάθεση για επενδύσεις υψηλής ποιότητας εκ μέρους των επισκεπτών ήταν ένα σημείο στο οποίο στάθηκαν πολλοί εκθέτες κατά τις συνομιλίες που είχαν με την δημοσιογραφική ομάδα της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM SA

Σημαντική είναι και η άποψη εκθετών που έχουν παραβρεθεί σε μεγάλα tradeshows του εξωτερικού είτε ως επισκέπτες είτε με δικά τους περίπτερα. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτούς, μέσα σε μόλις 2 χρόνια και τρεις διοργανώσεις, η Xenia έχει καταφέρει να φτάσει σε διεθνή επίπεδα, μη έχοντας να ζηλέψει σχεδόν σε τίποτα από τα κορυφαία παγκόσμια fora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο