Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Ο κλάδος της φιλοξενίας δίνει ραντεβού στη HORECA 2023

undefined

 

Με τη συµµετοχή 560 εκθετών αλλά και µε ένα άρτια µελετηµένο πρόγραµµα εκδηλώσεων, η επόµενη HORECA, που θα πραγµατοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου 2023, στο Metropolitan Expo, θα αποτελέσει και πάλι το πολυπληθέστερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα. 

Σε ρυθμούς HORECA ξεκίνησε ήδη να κινείται η οργανωτική ομάδα της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα, προκειμένου 10-13 Φεβρουαρίου του 2023 το πιο σημαντικό εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση, να επανέλθει μεγαλύτερο, πληρέστερο και πιο επιδραστικό από ποτέ. 

undefined

Ο στόχος είναι ένας: η μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά στάνταρ της ώστε το τετραήμερο ολοζώντανο αυτό εμπορικό φόρουμ να απαντήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για ακόμα μία χρονιά στις ανάγκες εκθετών της αλλά και των επισκεπτών της. Η HORECA 2023 θα αποτελέσει για πολλοστή φορά το απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της φιλοξενίας στην χώρα μας. Για ακόμα μία χρονιά η έκθεση ετοιμάζεται ώστε να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ) αλλά και με τις κορυφαίες εταιρείες με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με αυτές που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. 

undefined

Παρουσιάζοντας καινοτομίες, λύσεις και ιδέες για τον σύγχρονο επαγγελματία

Στα περίπτερα των 560 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου η έκθεση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις (6th International Hospitality Forum, Beer & SpiritsShow, Coffee Events, Business Lab) που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο