Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Νέος μεγάλος βιολογικός τομέας στην FOOD EXPO 2020

undefined

Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της αγοράς για bioproducts, εγκαινιάζει στο Hall 2, έναν νέο τομέα όπου θα συμμετάσχουν εκθέτες με βιολογικά και φυσικά προϊόντα. 

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα. Οι εκθέτες του τομέα αυτού θα αναπτυχθούν σε 1.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας στο Hall 2, και θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην επιχείρησή τους οργανικά τρόφιμα και ποτά.

undefined

 

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων δίνει ραντεβού στον BioSection

Νέες τάσεις, ολοκαίνουργια προϊόντα, καινοτομίες, πρωτότυπες ιδέες, θα αποτελέσουν τη βάση των προτάσεων των  εκθετών του BioSection, και έτσι οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τους καλύτερους της αγοράς με στόχο να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους και να βελτιώσουν το προϊόν που παρέχουν στον καταναλωτή είτε στα ράφια είτε στο μενού της επιχείρησης τους. Χιλιάδες λοιπόν επαγγελματίες επισκέπτες από την Οργανωμένη Λιανική και την Μαζική Εστίαση θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές με παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα η FOOD EXPO 2020 να αποτελέσει πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην αναπτυσσόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων.

 

undefined

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο