Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Νέες ημερομηνίες για την FOOD EXPO 2020

undefined 

Η καρδιά της προμηθευτικής αγοράς των Τροφίμων και των Ποτών θα «χτυπήσει» στο Metropiltan Expo τελικό τον Μάιο, με τους εκθέτες σχεδόν στο σύνολο τους να κατανοούν ότι η εμφάνιση των πρώτων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού και στη χώρα μας κατέστησε επιβεβλημένη την αλλαγή της ημερομηνίας προκειμένου η FOOD EXPO να διατηρήσει ξανά τα υψηλά στάνταρ της τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και εμπορικής αποτελεσματικότητας. 

Έτσι από τις 16 έως και τις 18 Μαΐου 2020 το Metropolitan Expo θα υποδεχτεί την κορυφαία έκθεση της Nοτιοανατολικής Ευρώπης και όπως δείχνουν οι ενδείξεις και η θετική ανταπόκριση των εκθετών στην αλλαγή της ημερομηνίας, η 7η FOOD EXPO θα σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ συμμετοχής. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν φιγουράρουν ήδη μερικές από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές, παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες που επιθυμούν να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες από τους κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 

Ισχυρή διεθνή παρουσία

Την ίδια θετική ανταπόκριση είχαν και οι ξένοι εκθέτες, οι οποίοι και αυτοί κατανοούν ότι οι έκτακτες αυτές και απρόβλεπτες συνθήκες οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Παρ’όλα αυτά και οι ξένοι εκθέτες είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών, είτε ως ανεξάρτητες συμμετοχές, είτε ενταγμένοι σε εθνικά pavilions και δίνουν εκ νέου ραντεβού τον Μάϊο με τους χιλιάδες  Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών. 

Σημείο συνάντησης με χιλιάδες διεθνείς αγοραστές

Η FOOD EXPO 2020 θέλοντας να γεφυρώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τις διεθνείς αγορές προσφέροντας μεγάλες εμπορικές ευκαιρίες, επενδύει για ακόμα μία χρονιά ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα ποσό και με μία σειρά προωθητικών ενεργειών φιλοδοξεί να προσελκύσει σημαντικούς hosted buyers οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες προκειμένου να κλείσουν απευθείας εμπορικές. 

Στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια εταιρεία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων που θα παρουσιαστούν στο Workshop & Seminars Stage στο Hall 2, με στόχο να συμβάλουν τόσο στην περαιτέρω εκπαίδευση των εκθετών, όσο και στην καλλιέργεια της εμπορικής εξωστρέφειας των επιχειρήσεων τους. Άκρως εντυπωσιακές αναμένεται να είναι και οι f & b εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο Hall 1 κατά την διάρκεια και του Mediterranean Gastronomy Forum και θα αναδείξουν ποιοτικά ελληνικά και μεσογειακά προϊόντα. 

Έτσι λοιπόν, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διεργασίες ώστε η FOOD EXPO 2020 να συνεχίσει να αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εγχώρια αγορά, δίνοντας την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 75.000 αναμενόμενους Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο